You are currently viewing Cand vine vorba despre fotograful de nunta

Cand vine vorba despre fotograful de nunta

Vorbind din punctul de vedere al fotografului de nunta, primul lucru pe care il sugerez cuplurilor care isi doresc a angaja un fotograf pentru nunta lor este de a-si intreba prietenii daca au ceva recomandari sau sfaturi de dat in acest sens.

Cel de-al doilea lucru de facut este de a efectua cateva cercetari in legatura cu cei care ti-au fost recomandati sau in legatura cu fotografii de nunta din zona ta. Cel mai potrivit este de a gasi un fotograf al carui stil de fotografiere sa se potriveasca cel mai bine cu cerintele si preferintele tale. De asemenea, daca ai gasit fotograful de nunta perfect, nu uita sa semnezi un contract cu acesta.

Doua lucruri trebuie avute in vedere in legatura cu angajarea celui mai potrivit fotograf de nunta: a vizualiza din timp portofoliul de albume foto al profesionistilor avuti in vedere si faptul ca fotografii profesionisti nu pot fi inlocuiti cu oricine altcineva.

Portofoliul unui fotograf specializat in domeniul nunta

Trebuie sa te asiguri ca iti vei vedea specialistul pe care il vei angaja pentru a surprinde toate momentele de la nunta, cu mai mult timp inainte de nunta. Nu uita insa ca nu te bazezi doar pe simpla sa prezenta si pe ceea ce spune el atunci cand va vedeti. Pentru a te convinge de autenticitatea spuselor sale, spune-i ca doresti sa vezi un site web cu niste poze, o pagina de Facebook, un portofoliu foto de nunta profesionist in format printat cu cateva dintre lucrarile sale si asa mai departe.

Nu te baza niciodata in mod exclusiv pe spusele dale, pentru ca nu ai niciodata de unde sa stii cine va avea grija de preluarea celor mai importante poze din viata ta de cuplu. Acest profesionist care isi ofera serviciile va documenta zilele cele mai importante ale vietii tale, daca este vorba despre cununia civila iar cununia religioasa si petrecerea de nunta separat.

Profesionalismul unui fotografului de nunta

Iti doresti ca acest fotograf sa se ocupe cat mai in detaliu si de calitate de fotografiile si portretele din timpul evenimentului de nunta. Aceste lucruri pot sa tina doar de meserie in cazul lui, dar pentru tine reprezinta ceva personal si trebuie sa te ocupi in parte de fiecare lucru de genul pentru a obtine reusita nuntii. Trebuie sa te convingi ca se va comporta in felul in care iti doresti pe tot parcursul evenimentelor din ziua cea mare, ca te va consulta inainte de a face ceva ce nu tine de planificarea stabilita dinainte si asa mai departe.

Un fotograf bun este un fotograf bun, dar daca nu este specializat pe fotografia de nunta, atunci degeaba il vei mai angaja. Gandeste-te mai bine inainte de a semna un contract cu cineva care a facut poze doar de tip pictorial, de tip fashion sau de tip portret. Doar pentru ca o persoana cunoaste cum se foloseste o camera foto profesionala si mai are cateva poze editate de pe la evenimentele la care a participat, asta nu o face profesionista pe segmentul fotografie de nunta si poate sa nu fie ceea ce ai nevoie tu.