Studio

Bine ai venit! Ai ajuns la locul potrivit, dedicat artei fotografice.
Iti crestem increderea in tine prin evolutia felului in care te vezi!
Studio foto Bucuresti

Studio Foto Poze nunta fotografii de studio

Studio Constantin Butuc

Intr-o zona linistita, intr-o atmosfera familiara si relaxata, studioul foto ConstantinButucStudio, situat in cartierul Pipera, Voluntari, in nordul Bucurestiului, ofera mediul perfect unei sedinte foto fermacatoare in care te vei simti binevenit si pretuit ca oaspete. Vom capta imagini ce vor crea o colectie frumoasa de fotografii de la cei mici, familii, animale de companie, cupluri. Fotografia de studio este o evolutie a felului in care te vezi, nu numai o transformare a felului in care arati!

Echipa noastra va sta la dispozitie zi de zi, de Luni pana Duminica pentru a va asigura un suport fotografic complet.

Suntem alaturi de voi incepand chiar din perioada prenatala. La botez suntem langa parinti si nasi, impreuna va rostim pentru prima data numele. Cand cresteti mai mari suntem acolo pentru a le oferi o fotografie de familie superba bunicilor.

... In ultima zi de scoala va capturam zambetul succesului la absolvire, apoi va ajutam sa aratati impecabil pentru interviul jobului de vis cu o fotografie perfecta pentru CV. Cand vreti sa fiti frumosi pentru cei dragi capturam cele mai frumoase zambete in studio sau in aer liber. Dupa ani superbi aproape de persoana aleasa suntem acolo cand va faceti curaj sa spuneti "Da" si sa va uniti destinele prin casatorie. Dupa formarea familiei suntem langa voi pentru a va sprijinii in afaceri si ne asiguram ca produsele dumneavoastra vor arata perfect.

Suntem aici zi de zi pentru a va face sa zambiti si impreuna sa facem orice provocare o amintire placuta!

Cauti fotograf/cameraman? Noi vom imortaliza momentele tale speciale!