Contact

Fii tu primul care face parte dint-o nunta de poveste!

Permiteți-mi să fiu eu, cel care surprinde povestea voastra frumoasă, plina de emotie si unică. Urmele de rimel de pe fața mamei tale cand te va vedea îmbrăcată , fluturii din stomac înainte să-ți vezi mireasa sau mirele pentru prima dată, urarile de la cei dragi, râsetele rudelor sau prietenilor cand  tatăl tău menționează o poveste stânjenitoare din copilaria ta, petrecerea și entuziasmul pentru a începe noul tău capitol de viață sunt momentele reale, minunate ale nunții voastre, momente ce veți dori să vi le amintiți.

Vreau să prețuiți ce oferim eu. Vom petrece împreună, dar noi ne luam rolul în serios. La urma urmei, fotografiile nunții sunt cel mai importante lucruri care iti vor aminti toate acele momente care vă fac inima sa bata mai tare.

constantin.butuc@gmail.com
Telefon: 0724 568 370

Povestea nuntii si fotograful de nunta

Fotografiile uimitoare din ziua nuntii putem sa le numim fotografii de poveste. Daca acele fotografii sunt realizate de un fotograf artist care stie sa va puna in valoare, insemna ca nunta voastra o sa fie o nunta ca-n povesti! Nunta ca-n povesti nu cumva asta ne dorim toti sa facem? De mici ne gandim la filmele cu printi si printese si ne imaginam ca nunta noastra o sa fie o nunta de poveste! Ne plac emotiile le iubim si in povestile emotiile se simnt mai putrnic si sunt lasate sa ne intre in suflet. Asa este si o nunta desprinsa din filele unei povesti trece granitile tuturor celor prezenti si lasa emotia sa le povesteasca despre nunta voastra si o face frumos ca si cum ar porni dintr-o bagheta magica care ar transforma pe toata lumea in printi si printese care petrec si se bucura pentru lucrarea voastra unica  venita din lumea basmului nunta de poveste! Haideti sa fim copii pana la capat si sa ne bucuram de o nunta unica cu o poveste emotionanta!