Reducerile sunt valabile numai pentru evenimentele din lunile Decembrie 2020, Ianuarie 2021, Februarie 2021

 • Fotograf Botez
  Evaluat la 0 stele din 5
  Sale!
  Prețul inițial a fost: 3.750,00 lei.Prețul curent este: 3.000,00 lei.
  Adauga in cos
 • Fotograf Botez
  Evaluat la 0 stele din 5
  Sale!
  Prețul inițial a fost: 3.000,00 lei.Prețul curent este: 2.500,00 lei.
  Adauga in cos
 • Fotograf Botez
  Evaluat la 0 stele din 5
  Sale!
  Prețul inițial a fost: 1.250,00 lei.Prețul curent este: 1.000,00 lei.
  Adauga in cos

FOTOGRAF BOTEZ

      Botezul este acel eveniment unic in viata de familie, este incarcat de emotie si putem spune ca este acel moment in care copilul este imbracat cu haina lui Dumnezeu. Ca fotograf botez pot spune ca sunt emotionat atat de mult cand vad micutii copii noi nascuti. Imi plac foarte mult copii, iar cand ii fotografiez simt foarte multa emotie. Imi place sa fiu fotograf botez, ador sa fotografiez copii din primele zile pana cand ei devin adulti. Fotografia de botez are multe laturi emotionale si pline de frumusete. Fetite sau baietei, mici sau mari nu conteaza ei sunt tot copii, iar cand tu stii ca ai fost fotograful botezului si mai tarziu ii fotografiezi motul sau turta si dupa prima zi de nastere si din an in an esti invitat de familie sa faci fotografii copiilor pe care tu ai inceput sa ii fotografiezi de la botez. Ce sa fie mai emotionat de atat! 

Este o binecuvantare de la Dumnezeu sa fii fotograf botez si sa creezi amintirile micutilor ce vor fi pastrate peste ani si ani. 

Este un privilegiu pentru mine in a participa la crestinarea unui copil, fotografiile de botez fiind emotionante. Botezul este un moment frumos si unic atat din viata copilului cat si al parintilor. De ce sa alegi un fotograf profesionist de botez? Pentru ca este cel mai frumos cadou pe care il poti oferi copilului tau si pentru a pastra în întregime amintirile botezului copilului tau. Chiar daca nici un copil nu si-l aminteste, pe masura ce creste, fotografia de botez devine o amintire „de nepretuit”. Scopul nostru principal este sa captam toate momentele speciale din „ziua cea mare” a copilului împreuna cu nasii, familia, rudele si prietenii care sunt prezenti la eveniment. Ne straduim sa surprindem dragostea si afectiunea care emana din fiecaredintre voi atunci cand imortalizam fotografii de familie. Marcheaza importanta evenimentului optand pentru un fotograf profesionist de botez!

 

Fotografie Botez, Fotografii Botez, Fotograf botez Bucuresti, Fotograf de botez