You are currently viewing Trendul in materie de nunti

Trendul in materie de nunti

Sedinta foto in ziua nuntii, dupa nunta sau inainte de nunta? Da, acestea dau un mare plus evenimentului tau!

Orice mireasa isi doreste sa fie spectaculoasa, mireasa anului. Orice cuplu de miri isi doreste sa iasa in evidenta cu ceva anume. Dincolo de farmecul lor aparte tine si de trendul anului ce multi doresc sa il urmeze. Descopera caresunt pionii acestui an in materie de nunta pentru ca si fotografiile sa fie deosebite.

Mergi pe un stil personalizat. Nimic nu bate acest stil. Asta inseamna sa iti exprimi personalitatea prin fiecare element de decor. Poti opta chiar si pentru marturii de tip fotografie, fotografii realizate instant cu mirii si invitatii. Acestea se ofera pentru fiecare invitat in parte.

Aer relaxat. Se pare ca un trend in materie de nunta inseamna si acel aer fresh. O nunta in gradina spre exemplu este si romantica si intima. Asa ca si fotografiile vor fi pe masura. Sedinta foto are sanse sa fie mai apreciata daca se alege in tonul naturii, insemnand spre exemplu un cadru natural, oriunde, la munta sau chiar in curtea unui conac.

Culorile anului sunt burgundy, indigo, albastru. Culori puternice care au sanse sa combine cu atat de multe nuante. Alege diversitatea insa nu uita ca se creeaza un contrast fantastic spre exemplu cu tinuta de mireasa. Chiar si cel mai simplu loc ales pentru a se realiza sedinta foto, ceva clasic, poate capata alte valori estetice cand se introduce o paleta de culori. Asa ca joaca-te cu imaginatia!

Pentru ca decorul unei nunti este complex sa nu uitam ca materialele vor fi si ele parte din cadru.

De fapt mai bine uiti de ele si vii cu o nota de metal, accente de cupru. Lemnul sau piatra naturala se numara si ele printre elementele trend ale acestui an. Poate fi ideea de la care pornesti pentru o sedinta foto de dupa nunta, acel trash the dress nebunesc.

Dar sa nu uitam ca eleganta este cel mai inalt prag. Se spune ca ce este clasic nu cunoaste un sfarsit din punct de vedere al trendurilor. Si se pare ca asa este avand in vedere ca si anul acesta se poarta eleganta eclectica sau luxul modern. Sub orice forma ar fi, indiferent de tematica pe care o alegi ar trebui sa tii cont ca bunul gust este mereu apreciat. Cu toate acestea rezuma-te la detalii. Poti opta pentru ceva minimalist insa exact acel detaliu color spre exemplu sa fie esenta ce schimba cadrul.

Surprindem detalii, accentuam frumosul si ne dorim ca pionii principali sa fie mirii. Nu este de ignorat insa nici decorul de vreme ce acesta pune in scena povestea implinita de dragoste. Sunt suficiente motive pentru care cuplurile sa se gandeasca intens la trendurile din acest an. Sunt suficiente motive pentru care isi vor dori ca fotograful sa le fie mana dreapta, un soi de spiridus ce le citeste gandurile: da, acele clipe vor ramane imprimate in fotografii, chiar daca timpul se asterne peste. Pentru fotografii unice si pentru o nunta de vis ai ceva alegeri de facut.