Personal Branding

Ai nevoie de Personal Branding? Vrei sa prosperi si sa atragi clienti ideali? Sunt Constantin Butuc Fotograf.

Spijinim directorii si antreprenorii, liderii, influencerii, doctorii, artistii, consultantii sa-si extinda prezenta online prin fotografii de inalta calitate. Te putem ajuta sa ai fotografii profesionale care te reprezinta cu adevarat! Este important sa ai imagini frumoase cand dezvolti un Brand Personal. Impresioneaza-ti clientii cu imagini frumoase ce te diferentiaza de concurenta! Acestea vor atrage loialitatea clientilor doriti si merita!

Imaginile de brand sau de portret de pe site, de pe retelele de socializare, din articolele pe care le scrieti pentru diverse publicatii sau cele pe care le oferiti jurnalistilor de buna calitate demonstreaza si comunica calitatea produselor sau serviciilor pe care le furnizati, ele vorbesc despre brandul tau. Fotografia de portret reflecta cea mai buna versiune a ta!

Un logo nu mai este suficient in lumea social media. Fiecare dintre noi suntem propriul brand. Personal Branding este modul in care va prezentati si cumunicati lumii. Treaba noastra este sa ne agiguram ca imaginile create sunt prezentate curat si profesional pentru a transmite valoarea pe care o oferiti clientului dumneavoastra tinta.

Marca sau brandul tau este cine esti si cum te diferentiezi de concurentii tai. Creierul uman proceseaza o imagine mult mai repede decat un text. Folosim fotografia pentru a creste Personal Branding-ul tau!

Cand reprezinti brand-ul personal, portretul este adesea primul lucru pe care il vad clientii atunci cand se conecteaza la afacerea ta. Numai lucrand impreuna asiguram fotografii si creem portrete care sa transmita mesaje in concordanta cu brandul tau si  care sa reflecte si sa consolideze mesajul tau! Prin fotografii profesionale va ajutam sa vindeti autentic, sa va creasca increderea in voi si sa inspire incredere, ajutand clientii vostrii sa vada persoana reala din spatele brand-ului.

Fotografia de Personal Branding poarta semnatura stilului vostru personal. Fiecare sedinta foto de Personal Branding pe care o facem are incarcatura sa emotionala in care ajungeti sa va descoperiti magnetismul natural.

Ajutandu-va, reinventati felul in care va vedeti!  Oricare ar fi temerile legate de timiditatea in fata aparatului foto, de tinutele pe care sa le purtati, de pozitiile si atitudinea din timpul sedintei foto sau credinta ca esti nefotogenic le vom exclude cu timpul  pe toate prin atitudinea pro activa si crearea unei zone de confort pentru voi.

Spuneti-va povestea in mod provocator si atragator. Poate ca toata ziua sunteti numai intre apeluri clienti, dar seara va alaturati familiei sau poate chiar urmariti vreun serial. Nu sunt interesat sa va captez doar o singura parte a peronalitatii voastre. Sunt aici pentru a spune clientilor vostrii povestea exclusiva a perssonalitatii voastre. Vreau sa-ti fac fotografii care reprezinta ritmul, spiritul tau si al afacerii tale.

Daca v-ati decis sa lucrati cu noi in construirea si/sau dezvoltarea Personal Branding-ului, este timpul sa planificam sedinta foto.  In vederea consultarii prealabile, va rugam sa completati chestionarul. Acesta ne va ajuta sa personalizam sedintele foto asftel incat sa creem fotografiile pe care le-ati dorit intotdeauna.

Activeaza puterea brand-ului tau!  Capteaza povestea din interior! Defineste-ti adevarata esenta!