Fotograf

Fotograf nunta trash the dress / Locatia Bolboci Dambovita

Fotografie este relizata cu drona Dji Mavic Pro 2, este sedinta foto trash the dress in care Ionela & Marian sunt actorii principali!

Fotograf nunta Constantin Butuc!

Fotograf Nunta Bolboci / Dambovita

O superbitate creata de mana omului, pentru ca si omul poat face lucruri frumoase si utile. Lacul Bolboci este in Munţii Bucegi.12 milioane de metri cubi de apa se aduna periodic in acest lac artificial de acumulare. Privelistea din prejurul sau te face sa creezi ca fotograf nunta capodopere de arta.

Un loc unic, ce prezinta Valea Tătarului şi Valea Nucetului asa cum sunt ele cu frumusetile lor. Barzi interminabili, poteci inalte, poduri superbe si mici cascade zgomotoase. Apa are rolul ei care te atrage prin puritatea unica. Cu parere de rau trebuie sa va spunem ca si cand afara este foarte cald apa ramane foarte rece. Asta face ca scaldatul sa fie imposibil. Asta nu insemna ca locul nu compenseaza prin partea de peisagistica unica.

Un baraj construit la 1400m altitudine. Singurul baraj construit la o asemnea inaltime pe teritoriul tari noastrea. Aici nu te plictiseti ca fotograf sigur. Pentru ca te poti contopi cu natura si poti lejer sa gusti din placerile ei. Ce se poate sa ai mai bun ca model decat natura in fotografiile tale ca fotograf? Aici gasim si cateva zone superbe Cheile Zănoagei. Unul dintre superbele parcuri nationale, Parcul Naţional Bucegi. Superbul si minuntaul Lac de la Scropoasa. Peştera Padina sau Cabana Babele şi Cabana Mioriţa. Sunt toate in apropiere si le puteti vizita cam intr-o zii pe toate. Apratul de fotografiat sa nu va liseasca iar daca mrgeti ca fotograf nunta, aici este raiul pe pamnt pentru tine.

I se mai spune si Izvorul sfant al dacilor.

Acest lac este unic, partea lui de izvoare care alimnteaza lacul cu peste 100 de litri de apa pe secunda. Face parte din cele mai curate ape ale continetului. Este unic prin puritatea sa si mai mult de atat este stiut ca acesta nu a secat niciodata.

Fotograf nunta Bolboci!