You are currently viewing Miresele fac greseli in alegerea fotografului de nunta

Miresele fac greseli in alegerea fotografului de nunta

Miresele fac cele mai bune alegeri pentru nunta lar. Miresele trebuie sa se informeze mult mai bine cand aleg fotograful de nunta!

Fotografii de nunta spun intotdeauna mirilor ca „ziua nuntii zboara intr-o clipita” si totusi ceea ce este in ziua nuntii sunt doar fotografiile care transpun zambete, lacrimi, juraminte si multa emotie. Deci, este absolut o idee buna ca alegerea fotografului de nunta sa se potriveasca cerintelor tale.

Fotografierea unei nunti impune una din cele mai mari presiuni si masuri de siguranta, incat nivelul de profesionalism al fotografului sa fie o premiza care joaca un rol important in ceea ce priveste setul de aptitudini, experienta si constientizarea muncii, pentru a anticipa un eveniment mult indragit.
Fiecare nunta si implicit fiecare ceremonie trebuie sa aiba un fotograf de munca, proces care poate fi consumator de timp. Normele ulterioare permit cuplurilor sa realizeze o evaluare inteleapta in ceea ce priveste preocuparea pentru forta de munca a unui fotograf de nunta.

Greseli pe care le fac miresele in alegerea fotografului de nunta

  1. Nu realizeaza cat de importante vor deveni fotogtafiile de nunta. Peste ani vor privi in urma la ziua nuntii si o multime de fotografii le vor reaminti de ceea ce s-a intamla, de sentimentele pe care le-au avut si de emotiile cele mai puternice. Un bun fotograf precum Constantin Butuc va surprinde momente, expresii, situatii, care vor dezvalui gandurile si sentimentele frumoase care vor declansa numai bucurie in anii ce vor veni. Pe masura ce trec anii, este posibil sa ramai doar cu fotografiile, incat cel mai de pret lucru vor fi chipurile pline de iubire transpuse in hartie colorata, pentru mai multa emotie.
  2. Miresele aleg un fotograf pe baza recomandarilor altcuiva. Desi este nunta lor si este bine sa aiba si unele recomandari, este bine ca fotograful pe care il aleg sa fie si cel dorit. Este o idee buna pentru fiecare mireasa sa stabileasca un timp pentru a vorbi cu fiecare fotograf pe care il au in vizor si sa inteleaga cine sunt si cum functioneaza meseria lor. Luarea in considerare a propriilor opinii primeaza in fata prietenilor, iar albumele si alte poze de la alte evenimente sa fie un principiu in stabilirea si alegerea fotografului.
  3. Nu se potrivesc perfect cu fotograful. Potrivirea stilului trebuie sa fie un principiu esential, mai ales ca este important ca mireasa sa ii ceara fotografului sa faca si altceva decat serviciile standard. Stilul fotografului se bazeaza pe traditional, modern, jurnalistic sau prea personal, incat e important pentru fiecare mireasa sa cunoasca fotograful si sa se potriveasca cu ceea ce isi doreste fiecare parte. In cazul in care nevoile miresei nu se potrivesc cu ceea ce un fotograf realizeaza, atunci multumirea in mod politicos pentru timpul acordat in propria prezentare va insemna o alegere mai buna pentru un alt fotograf.
  4. Se gandesc ca fotograful nu le poate citi gandurile. Dupa ce s-a stabilit compatibilitatea cu fotograful si cu fericitul stil de munca, este bine sa va incantati de magia pe care un fotograf o poate realiza. Cei mai multi fotografi profesionisti aleg si alte idei in conturarea fotografiilor, pentru a evidentia si intimitatea care se doreste in cuplul de miri. Ia in considerare sa intrebi fotograful ce ofera si ce fel de asteptari ai de la el, incearca sa nu iti asumi responsabilitati prea mari iar daca ceva nu este inclus in pret, atunci intreaba si aranjeaza-ti cerintele in functie de nevoi.