You are currently viewing Trucuri pentru poze reusite de la fotografi cu experienta

Trucuri pentru poze reusite de la fotografi cu experienta

Fotografii nunta sunt cele mai frumoase amintiri pe care trebuie sa le pretuiesti maxim! Fotografii nunta trebuiesc create de fotografi profesionisti in acest domeniu!

Fotografii nunta amintirile tale

Fie ca este vorba despre ziua nuntii tale, fie ca este vorba despre a iesi bine in pozele de album de la absolvirea liceului sau de la albumul foto pentru site-ul de prezentare al firmei la care lucrezi, este esential sa stii cum sa stai si sa stii ce sa faci. In momentul in care se face click pe declansatorul aparatului digital, esti suprins in poze exact asa cum stai. Rareori vei iesi intr-o fotografie altfel decat ai pozat, decat daca nu sunt utilizate efecte de editare si de montaj ale fotografiilor preluate.

Vrei asadar sa afli toate secretele si trucurile pentru a arata grozav in fiecare poza care ti se face? Toata lumea isi doreste acest lucru, chiar daca vorbim despre modelele ce pozeaza pentru reviste, despre invitatii la o petrecere cu staif sau despre persoanele care isi doresc cele mai profi poze pentru contul de Instagram. Nu trebuie sa fii un manechin sau un artist faimos si nu trebuie sa reprezinti perfectiunea pentru a avea fotografii demne de coperta.

Priveste deasupra camerei foto

Orice fotograf profesionist ai intreba, iti va spune sa privesti mereu peste aparatul de fotografiat si nu direct la obiectiv. Acest lucru va da impresia ca te uiti la camera mult mai bine decat ar reiesi daca ai face-o. In cazul in care fotograful isi doreste sa-ti faca poze de jos in sus, ai grija la pozitia pe care o adopti, pentru ca este posibil sa apara aspectul de barbie dubla. Pentru a te ajuta in aceasta situatie, du-ti fata un pic inspre inainte si trage-ti capul inapoi. Suna ciudat, insa este o metoda eficienta de a nu da gres in fotografii.

Se recomanda de asemenea a privi fotograful in ochi, mai ales daca este vorba despre partenerul de viata sau despre un prieten bun. Acest lucru va oferi o caldura si o tandrete aparte in privirea ta. Mai exista un truc ce poate ajuta in acest caz. Imagineaza-ti ca iti fixezi atentia asupra unui punct invizibil, ca astepti pe cineva sa vina sau ca esti pe ganduri si cu privirea atintita undeva anume. In acest fel, vei obtine o infatisare mai degraba impunatoare. Asadar, daca iti doresti sa iti mentii ochii deschisi si concentrati, priveste usor peste lentila camerei foto. Aceasta este una dintre cele mai simple modalitati de a arata bine in orice tip de poze.

Indreapta-ti privirea catre dreapta

Cercetarile sugereaza ca tindem sa exprimam mai multe emotii pe partea stanga a fetei, asadar cand suntem fotografiati, ar trebui sa ne intoarcem fata catre dreapta pentru a arata mai adecvat Acest lucru va face sa parem mai fericiti si mai naturali. In plus, acest truc va face sa iasa in evidenta curbura frumoasa a sprancenelor si linia pometilor.

Tine minte ca a privi direct in camera poate sa evidentieze neplacut toate imperfectiunile fetei, o frunte prea lata sau un nas prea mare. Mai mult decat atat, o privire directa poate sa fie prea agresiva, mai ales daca nici nu zambesti. Repeta in fata oglinzii de cateva ori pe zi pentru a iesi minunat in poze de acum incolo.