You are currently viewing Trucuri pentru fotografii reusite

Trucuri pentru fotografii reusite

Poze telefon de calitate crescuta.

Pentru ca o fotografie sa fie reusita este important sa se stie unde se sta, care este centrul acesteia si care este partea pe care un fotograf o poate surprinde in asa fel incat protagonistul sa detina rolul principal. Capturarea unor momente unice cu camera nu a fost niciodata mai usoara de cand cu imbunatatirea inteligenta a capacitatilor unui telefon, a aplicatiilor pentru fotografii si a site-urilor gratuite de lectii in arta fotografica. Mai jos sunt cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii fotografii ideale.

Poze telefon este avansata acum foarte avansata camerele s-au imbunatatit si calitatea fotografiei a crescut mult! Imaginile cu poze telefon ne bucara mult ca se fac foarte repede dar nu sunt ca cele facute cu aparate dedicate fotografiei, lentilele din poze telefon nu sunt nici decum ca cele din DSLR sau Mirrorless, aceste lentile sunt esentiale pentru calitatea fotografiei, poze telefon are lentile mici si senzor mic deci calitatea unui telfon nu poate depasi niciodata calitati unui aparat foto.

  1. Utilizeaza modul de proprietate pentru a obtine un efect profesional pentru un portret cu fotografii de fundal. Acest mod de apelare al camerei ofera un control in profunzime al campului de fotografiat. Setarile deschise obtin o profunzime mai mare a campului luat in vedere, pentru a face fundalul mai estompat, iar subiectul focalizat.
  2. Amesteca lumina artificiala cu cea naturala pentru a obtine imagini de oras ideale. Nivelele de lumina din fiecare sursa, artificiala si naturala, sunt aceleasi, incat imbinarea lor va produce o lovitura de expunere uniforma a cadrului. Este bine o lumina artificiala in cazul in care cerul este putin mai luminos, pentru a face fotografii cu locul pe masura ce partea de sus a scenei devine mai artificiala pe seara. Folosind expunerile se vor obtine cele mai bune fotografii. In acest mod se obtin fotografii perfecte cu expunere in timpul zilei, perfect aprinse in timpul serii.
  3. Utilizeaza modul de capturare al fotografiilor pentru o serie de expresii trecatoare, de miscare pentru a imbunatati sansele pentru o captura de grup. In modul de capturare instant, fotografiile sunt capturate intr-o succesiune rapida. Aceasta caracteristica este disponibila pentru majoritatea aparatelor de fotografiat digitale, dar si pe telefoanele inteligente.
  4. Un truc simplu panoramic: sa fii in doua locuri deodata. Cu ajutorul unui prieten si un pic de jogging se pot pune in cadru imagini multiple. Se deschide aplicatia camera de pe telefonul mobil si se selecteaza modul panoramic, in asa fel incat amicul sa fie pe partea extrema stanga a cadrului si sa se deplaseze incet spre dreapta. De indata ce sunt capturate imaginile se suprapun undeva in dreapta, mod in care poti jongla cu acestea pana obtii cadre unice si perfecte.
  5. Vorbind de fotografii panoramice, schimba directia si unghiul. Acestea nu sunt complicate, dar poti sa obtii ceva ce altcineva nu a realizat inca. Schimbarea directiei de panoramare prin simpla atingere a unei sageti de la camera creeaza trecerea, incat realizarea fotografiilor panoramice verticale sa fierealizate prin rotirea aparatului. In loc de panoramica orizontala, cea verticala pare parea mai mare sau mai mica.
  6. Fotografii de tip jumpology perfecte. Se pot obtine o multime de fotografii cu jumperi care par mai mari. Incadrarea subiectilor cu peisajele ajuta la formarea unui peisaj cu sarituri in sus si in jos, pentru un efect plutitor. Pentru a va asigura ca surprindeti momentul perfect, se poate utiliza aparatul de fotografiat din pozitia sezutului si o viteza mai mare de obturare pentru a ingheta miscarea.

Ca si fotograf, trebuie sa te asiguri ca surprinzi cele mai bune imagini, cele mai frumoase cadre si implicit cele mai superbe chipuri ale celor care apeleaza la tine pentru o sedinta de fotografiere.