You are currently viewing Sa zburam si sa fim protagonisti in fotografii

Sa zburam si sa fim protagonisti in fotografii

Nunta in cer metaforic vorbind este ceva superb!

Unele din cele mai placute experiente pentru unii sunt cele in care se vad la mii de metri altitudine si totusi nu se tem de nimic, incat simt ca zboara si ei odata cu avionul in care se afla, in care simt ca se transforma una cu natura si cu cerul.

Pentru ca suntem o generatie care isi doreste sa iasa din anonimat, incercam sa imprimam in fotografii tot ceea ce ni se pare mai frumos, mai unic, mai real, incat sa fin constienti ca am luat parte pentru o secunda la procesul de schimbare a mentalitatii.

Fotografii din avion

Poate ca este una din cele mai placute experiente, mai ales daca o faci pentru prima data in viata si atunci posibil sa ai cele mai multe emotii incat sa nu mai stii nici cum te cheama. Cu toate acestea nu uiti niciodata sa iei iei telefonul sau o camera foto cu care sa capturezi cele mai inedite fotografii dintr-un zbor.

Poate ca nu stiai, dar unii dintre cei mai aventurosi indivizi au fost atat de fermecati de zbor, incat si-au achizitionat propriul avion pentru a se bucura de mai multa adrenalina ca niciodata si din acest considerent au dorit sa isi faca cea mai unica experienta din viata si sa isi organizeze unul din cele mai mari evenimnte din viata lor la peste 10.000 de metri altitudine.

O nunta in cer

Poate ca ai citit sau nu povestea de dragoste scrisa de Mircea Eliade, intitulata „Nunta in cer” care a stat la baza unui asemenea eveniment. Protagonistii au considerat ca isi doresc sa iasa din anonimat si sa realizeze ceva unic in aceasta viata, incat au apelat la cel mai profesionist fotograf, Constantin Butuc pentru a-si indeplini lista de dorinte.

Cea mai mare experienta a fost transpusa mai apoi in cele mai romantice cadre, in care cei doi miri, imbracati desigur in costum de mire si in rochie de mireasa, au executat unele din cele mai reusite salturi, prin care au rostit cele mai frumoase declaratii de dragoste filmate la inaltime. Poate ca nu oricine are acest curaj, dar ei au fost cei care au spus nu banalitatii, reusind in acelasi moment sa rupa linistea.

Sub linistea miilor de nori, sub clarul cerului mirii au fost cei care au dat startul unei vieti pline de aventuri, incat am ajuns sa ne intrebam cati dintre noi am avea acest curaj? Trebuie sa fii putin mai mult decat nebun de aventura ca sa pui in practica acest vis, dar ceea ce iti doresti ti se poate indeplini.

Fotografii reusite

Cele mai reusite fotografii realizate de Constantin Butuc Studio au fost prezentate mirilor ca un suvenir, incat acestia au lacrimat sub miile de emotii produse de retrairea acestor momente. Unele din cele mai reusite momente au surprins cerul sub forma unei inimi, in care cei doi indragostiti si-au jurat dragoste vesnica si au dat startul unei vieti impreuna.

Pentru ca suntem constienti ca unii dintre noi nu avem acest spirit aventurier, este ideal sa ne limitam la ceea ce simtim, la ceea ce ne dorim si la ceea ce corespunde cu realitatea, incat si aceste evenimente sunt memorabile si pot fi oricand transpuse in cele mai inedite fotografii.