Fotograf nunta Stirbey
Fotograf Nunta Stirbey

Aceasta fotografie cu Alina & George este creata pe domniul Stirbey. Aici dupa cum puteti vedea aceasta atmosfera creeata de acesta carare printe copaci face ca fotografia chiar fiind ea in mijlocul zile sa para o fotografie in plina noapte. Ca Fotograf nunta Stirbey pot sapune ca fotografia a fost destul de dificil de realizat pentru ca lumina aranjata in cadru este pusa din spatele subiectilor. Cadrul a suferit modificari de culoare in photoshop si sa intervenit putin pe partea vizula adaugnd mici efecte de imagine.

Aparatura folosita: A7rii/Obiectiv 85mm/Trepied blitz/Blitz Godox 600w

Cadrul a fost inregistrat in uramatorii parametri:A7rii/obiectiv 85mm/ diafragma- f2.2/Timp de expunere 320

Un loc cu o vechime de peste 400 de ani, 24 de ha, o vegetati cu care rar te intalnesti, pomi superbi cu o vechime de aproximativ 400 de ani, un lac ce este strabatut de un supeb pod de lemn ce pluteste pe luciul apei, lacul are o intindere de 1.4ha dar acest domeniu mai are o deschidere de 300 catre un alt lac superb, lacul Bufttea. In interiorul domniului Stirbey intalnim si cele doua puncte de atractie maxima Palatului Princiar si Capela.

Din centrul bucurestiului nu faci mai mult de 45 de minute pana in aceasta locatie superba pentru ca distanta nu este mai mare de 18 km. Drumul fiind de o buna caliate. Locurile romantice, modernismul si rafinamentul recomnda acest loc superb. Ca fotograf nunta nu neg ca indemn mirii sa mearga catre acest domniu superb. Imi place mult ca este liniste si pot sa creezi fotografie de buna calitate care fara discutie se imbina foarte bine cu partea artistica. Asa se face ca domniul Stirbey si fotograf nunta fac o echipa de minune! Va indemn si pe voi sa mergeti in acest loc daca nu ca mire si mireasa macar in vizita!