Fotograf nunta Palatul Suter
Fotograf nunta Palatul Suter

Fotograf nunta Palatul Suter, poate una dintre cele mai scumpe locatii in care am fotografiat, dar nu pot sa spun ca nu-si merita toti bani. O sedinta foto nunta in acest loc minunat din mijlocul Bucurestiului cam rupe gura targului. Am ales sa fotografiez prin scara principala de sus de tot de la ultimul nivel, iluminarea s-a facut cu lumina continua de la un nivel mai apropiat de subiect, iar mireasa a fost surprinsa in actiune! Aparatura folosita: A7rii/ Obiectiv 70-200 f2.8 la 200mm/Timp de expunere 320/ ISO 1250/ Post productie in adobe photoshop bokeh overlay.

Conteaza foarte poasing-ul in care a fost surprinsa, lumina si incadrearea. Toate acestea fac parte din compozitia cadrului pe care fotograful il gandeste cand imprima imagina mult dorita. Cat despre locatie nu pot sa am decat cuvinte de lauda. Arhitectura impresionata, oglinzi foarte mari, colidoare lungi si aranjate foarte finut. Camerele sunt cu un puternic stil burghez si foarte luxury. Scarile pline de marmura iar candelabrul urias din mijlocul lor te lasa fara cuvinte!

Terasa exterioara are ca fundal centrul Bucurestiu-lui cu Casa Poporului si imprejurimile. Asa cum v-am spus de la inceput acest loc este minunat pentru sedinte foto. Pentru o sedinta foto in ziua nuntii este minunat dar daca vrei sa-ti programezi o sedinta foto boudoir este raiul pe pamant.

Palatul Suter a aparut in Bucuresti in perioada 1902-1906 are un stil puernic neoclasic cu puternice influnte Brancovenesti, a fost construit de catre arhitectul german Adolf Suter, buna cunostinata cu marele rege al romaniei Carol I. Hotelu se afla in apropierea parcului Carol

Mare bancher care il avea in proprietate l-a facut cadou armatei in anul 1940. A trecut prin multe, prin miinile comunistilor care l-au facut sediu de partid si in final a reintrat in miinile propritarilor care in anul 2001 l-au renova si l-au transformat intr-un hotel de lux! 

Fotograf nunta Palatul Suter