Fotograf Nunta Hotnitsa – Veliko Tarnovo

Fotograf nunta Hotnitsa superba cascada de linaga Veliko Tarnovo

Fotograf nunta la sedinta trash the dress /aparatura folosita: sony a7rii/obiectiv sony 85mm/f1,8/iso100/exposure time 250/blitz godox 600w.

In aceasta fotografia Bya si Rafy sunt exact la trecrea peste podul de final al micului canion, mai jos de aceasta parte este o mare cascada care dupa estimarile mele are peste 20 de metri inaltime. Am ales un posing putin diferit pentru a pune senzualitatea miresei noastre in valoare. Bya este tare glumeata la fel ca si Rafy. Se iubesc mult si se vede si se completeaza perfect unul pe celalat. Au accept usor acest possing si chiar au fost foarte incantati de fotografia finala. Fotografia a trecut printrun mic proces in adobe photoshop. Am adaugat parte de colorimetrie, putine efecte foto fiind vorba de o mica ceata si putin editata partea de lumina si contrast. Pentru a aii da fotografiei o tenta mai artistica.

 Hotnitsa este pentru mine un loc in care te unesti cu natura la propriu un fel de paradis al naturi. Linistea te inconjoara peste tot, acest loc este foarte putin populat si este plin de vegetatie salbatica. Apa de o puritate neintalnita si un miros imbietor, albastrul ei te cucereste de la prima vedere, iar ca omul a trecut putin pe aici se vede clar.  Vara sunt foarte multe flori si multa verdeata, mirosul nu te lasa sa parasesti aceste locuri rapid, pur si simplu te tine captiv. 2 km de poteci marcate şi poduleţe amenajate printr-un mic canion, fluturi care zboara in voia lor de diferite culori şi micile cascade care se succed sunt uluitoare. Sunt si multe locuri cu verdeata, pe care poţi sa te odihnesti si sa admiri natura care te inconjoara. Ca fotograf nunta va las sa damirati aceasta fotografie facuta in Hotnitsa/Bulagaria