Fotograf nunta gleriile Artmark
Fotograf nunta gleriile Artmark

Fotograf nunta gleriile Artmark, aceasta locatie este o capodopera din punct de vedere arhitectural. Aici gasesti cam aceiasi sculptura in piatra cum se afla in Ateneul Roman, care se afla la cateva strazi de galeriile Artmark.

Asa se face ca am ajuns de cateva ori la cateva sedinte foto chiar in ziua nuntii la acesta superba locatie. Irina si Cristian sunt prietenii nostri de astazi care s-au casatorit intr-o superba zi a luni Mai.

Am ales un cadru clasic pentru Irina, ea este o femeie puternica care ii place foarte mult sa fie privita cu admiratie de catre sotul ei. Are o personalitate puternica si totodata mai vulcanica.

Asa se face ca el Cristian este mai calm si vede lucrurile ceva mai relaxat. Dar dupa cum stim mereu se intampla asa cam in toate familiile.

Am ales sa fotografiez subiectii prin acesta usa care imi arata si partea artistica a acestui loc. Iata ca am reusit sa aduc si lumina in cadru si mai mult de atat am pus in valoare si cateva picturi din aceasta locatie.

Aparatura folosita: Sony A7RII / Obiectiv 28mm F3,5 / Iso 800 / Blitz Godox 600w

Fotografia a fost editata in Adobe Photoshop la nivel minim , culoare, contrast si sharp.

Ma bucur tare mult ca pe unele fotografii nu a trebuit sa intrvin foarte tare, imi place naturaletea fotografiei.

Ador ca cei pe care ii fotografiez sa se regaseasca cu fotografia sa se indentifice cu acea emotie pe care au trait-o.

Daca intervii foarte mult in fotografii cu efecte si modifici foarte mult cadrul fotografia devine mai mult o relitate falsa. Este foarte clar ca atunci nu se mai incadreaza la fotografie ci la manipularea prin lumina si culoare.

Alunecind mai mult spre arta si desen si uiti ca tu esti fotograf.

Nu zic ca este rau dar sa nu se exagereze!