Fotograf nunta Draganesti Olt
Fotograf nunta Draganesti Olt

Recunosc ca am ajuns sa fiu Fotograf nunta Draganesti Olt dar nau am stiut in ce m-am bagat. Este un loc in care parca timpul s-a orit in loc si nici nu a mai pornit ceasul deloc. Oamenii la nunta cu masa si boxele in strada. Oamenii cu suflete calde si primitoare. Ehe, cand vine voarba de nunta aici gasesti toate traditiile din lume. Dar cu toate acestea am reusit sa aranjez cu cei doi miri Gina si Ovidiu sa facem si altfel de fotografii decat cele impuse de locatie si de catre familie. Asa se face ca eu i-am vazut altfel decat s-au vazut ei. Asa se face ca am pus creierul la munca si am reusit sa creez cateva cadre artistice cu cei doi! Dar cred ca sunteti curiosi cum am realizat aceasta fotografie. Am ales ca Gina sa fie pozitionata cu spatele. Dupa cum se vede spatele este gol iar lui Ovidiu i-am cerut s-o priveasca seducator, cea ce a si facut dupa cum se prea vede.

Toate bune si frumoase. Haide-ti sa vedem ce aparatura am folosit pentru realizarea aceste fotopgrafii: Aparat Sony A7rii / Obiectiv 50 F 3.2 / Timp Expunere 320 / Iso 1000 / Blitz Godox 600w

Hai ca acum ati aflat si cu ce anume am fotografiat. Nu este o fotografie complicata pentru ca sincer mici nu arata asa cand ea a fost creata. In aceasta fotografie procesarea isi spune cuvantul. Acest cadru a fost procesat cam 50% in Adobe Photoshop, reflexia prin geam este creata integral artaficial, chiara si geamul si mai mult muntele care se vede in geam este si ela adugat in fotomontaj. Incaperea asa arata cu becul din partea dreapta. Numai ca am influentat cadrul ca si cum el ar fi fost fotografiat dinafara cladirii. Cea ce mi-a si esit. Asa se face ca dintr-o simpla poze nunta a ajuns o fotografie artistica de nunta!