Fotograf nunta domeniul Manasia
Fotograf nunta domeniul Manasia

Cum sa nu vrei sa mergi sa fi Fotograf nunta domeniul Manasia? Acest loc te face sa te simnti un fotograf total implinit, gasesti aici toate ingredientele pentru o reusita in partea de fotografiere a unui cupulu. Fie ca este de nunta sau save the date, materenitate, logodna, boudoir este un loc care iti ofera toata compozitia perfecta pentru fotografia artistica. Cladirea este in stil Cantacuzino, curtea este imensa, terasele sunt foarte frumos aranjate, ferestrele si draperiile sunt imense. Asa cum va spune-am este un loc perfect pentru fotografia artistica.

Astazi am ales sa lucrez in aceasta locatie si sa fiu fotograf nunta domeniul Manasia cu Andreea si Vlad acesti doi celebri voleibalisti ai Romaniei. Andreea este superba cu parul sau auriu si Vlad este un barbat cu patratele,inalt si da arata tare bine. Dar acum sa vorbim despre fotografie. Aparatura folosita: Sony A7rii/Obiectiv 28 f.2/ISO 800/Timp expunere 320/Blitz Godox 685

Asa ca v-am divulgat si micile mele secrete cuma afost realizata aceasta fotografie. In mare parte ea asa arata direct din aparat singura modifiicare este culoarea ei.

Am ales un possing simplu si am decis ca lumina sa fie pusa invers pentru a ilustra mai bine conturul fetelor lor. Atitudine lor este superba si te face sa vezi in fotografie cat de suav el o priveste, o soarbe din priviri, iar ia pur si simplu ii cedeaza sub privirea lui calda. Asta am dorit sa evidentiem in aceasta fotografie. Sentimentul trebuie sa se vada in aceasta fotografie intre cei doi si trebuie sa se simnta vibratia si emotia dintre ei. Locatia ne ofera frumusetea inconjuratoare dar Andreea si Vlad sunt cei care construiesc aceasta imagine care-ti taie respiratia.

Va indem sa mergeti pe cadre unice fara foarte multa editare in photoshop si sa lasati naturaletea cadrului sa fie predominanta pentru a se vedea realitatea si cei doi sa se regaseasca mereu in aceasta amintire ne alterata.