Ioana & Andrei - Love Story 2015

Povestea nuntii se naste in sufletul nostru de cand ne dam sema ca vrem sa avem o familie, sa fim iubiti si sa iubim. Toti visam sa fie cat mai frumoasa aceasta poveste sau mai bine zis sa decurga „ca-n povesti”. Sa fim inconjurati de toti cei dragi, sa stralucim unul langa celalat, sa fi...

Fotograf fotograf nunta constantin butuc fotograf foto poze nunti nunta

Povestea nuntii se naste in sufletul nostru de cand ne dam sema ca vrem sa avem o familie, sa fim iubiti si sa iubim. Toti visam sa fie cat mai frumoasa aceasta poveste sau mai bine zis sa decurga „ca-n povesti”. Sa fim inconjurati de toti cei dragi, sa stralucim unul langa celalat, sa fim ca o printesa si un print. Totul se aranjaza cu mult timp inainte, se cauta idei, se fac invitatii, apare stresul, dar implicarea celor doi rezolva tot. Toata aceasta implicare, dorinta de a fi cel mai bine si c?ut?rile indelungate ne fac sa creem acea poveste pe care o simtim in suflet, uneori numita perfectiune. Construim impreuna evenimentul, facem totul sa arate impecabil, iar in final ne bucuram de reusita noastra si traim momentul cu intensitate maxima! La final tragem concluzia ca am dat absolut tot pentru aceasta zi extraordinara!

Ioana si Andrei, doi miri care s-au straduit si au muncit mult pentru evenimentul lor, daca cu noi se cunosc de un an de zile, insemna ca munca lor a inceput cu mult inainte. Au dorit sa-si petreac? minunata zi al?turi de cei dragi si au facut asta foarte bine!

Astazi nu o sa vorbim de nunta lor pentru ca vzionam impreuna sedinta lor foto de dupa nunta. Un moment magic in care s-au implicat si pregatit cu ceva timp inainte. Emotiile se vad in toate fotografiile. Sunt doua persone carora dragostea li se vede in privire, zambetele le infloresc fetele, cuvintele nu isi au rostul, un cuplu magic. Ne-au fermecat si pe noi. Am lasat ca toate aceste sentimente sa treca prin lentila aparatului foto, sa va puteti bucura si dumneavostra vizionandu-le pe site-ul nostru.

Cu siguranta, Ioana si Andrei, vor retrai sentimentele acelor momente deosebite. Acum sunt un cuplu care admira propriile lor realizari. Noi am reusit datorita lor sa ilustram ceea ce simt unul pentru celalalt!

Intodeauna alaturi de voi !

Constantin Butuc StudioScrie un comentariu