Despre noi

A fost odata un inceput, un inceput frumos! Aveam 7 ani cand ma uitam la tatal meu cum venea de la evenimente cu o geanta plina de filme foto si le punea pe fiecare in compartimentul lui, care era etichetate cu data evenimentului. Imi aduc bine aminte, erau 10 role de film minim pe eveniment. ...

Despre noi fotografie nunta filmare nunta

A fost odata un inceput, un inceput frumos! Aveam 7 ani cand ma uitam la tatal meu cum venea de la evenimente cu o geanta plina de filme foto si le punea pe fiecare in compartimentul lui, care era etichetate cu data evenimentului. Imi aduc bine aminte, erau 10 role de film minim pe eveniment. Era o placere si ardeam de nerabdare sa intru in acea lumina roz din laboratorul de developare, ma bucuram la fiecare fotograma care se imprima pe hartie. Eram foarte pasionat de ce realiza tatal meu!

A trecut ceva timp si pe la 14 ani m-a invatat si pe mine sa prelucrez fotografii si sa folosesc aparatul de fotografiat. Primul meu aparat de fotografiat a fost unul rusesc (Smena Symbol). Este adevarat ca la 19 ani faceam sedinte foto cu copii din fata blocului. Erau fotografii alb negru pe care si acum le mai pastrez.

E si timpul a trecut si odata cu el am  trecut de la hobby la meseria de fotograf. Cu timpul am ajuns sa vad in fotografie dragoste, trairi, momente unice, cupluri care prind viata, cum un copil apare pe lume. Emotia si sentimentele m-au facut sa ramin captiv in acesta meserie. Daca v-as spune ca ma cuprinde emotia de fiecare data cand cineva spune ‘DA” in fata ofiterului starii civile sau cand preotul pune pirostriile pe capul mirilor sau cand un copil este botezat, ati crede? O sa spuneti ca la cate ai vazut este fara de emotie. E, nu este chiar deloc asa, s ava spun sincer.

Emotionat este fiecare moment care trece prin fata camerei si este imortalizat. Fotografia mea este despre dragoste, viata, sentiment, trairi si multa omenie! Vedeti multi oameni frumosi in ceea ce fac eu. Unele din fotografiile mele par arta, poate tablouri. Totul reiese din trairea momentului, din ceea ce simt si ce-mi comunica respectivul cuplu. Iar emotia, dragostea si comuniunea intre doua persoane sunt legea fotografiei pe care o realizez. Daca daruiesti oamenilor dragoste, bunatate, omenie si respect, de la ei se vor intoarce inzecit aceste sentimente.

Evenimentele de familie sunt adevarate provocari pe plan personal cat si profesional. Cand vine momentul sa va ganditi cu ce aparatura se lucreaza, va asigurr ca nu este cazul sa aveti temeri la acest aspect, pentru ca mereu tin pasul cu technica de la cele mai bune aparate foto pana la cele mai de top lentile folosite in domeniu. Mai bine sa ne cunostem, sa stam de vorba despre evenimentul vostru si sa facem din el o zi cum rar s-a mai intalnit cu distractie multa, zambet, bucurie, trairi si multa dragoste. Aduc inspiratie, idei, relaxarea situatiilor incordate, aduc zambetul pe buzele voastre si facem o zi superba din viata voastra imortalizand momente unice din povestea evenimentului vostru!

Asta imi doresc de la voi, sa fiti unici in ziua voastra unica! Daca vreti sa vorbim despre stilul de fotografiere o putem face si intr-o discutie private, dar cateva idei se pot spune si aici. Imi place sa fotografiez un eveniment si sa facem impreuna o poveste frumoasa din el, iubesc latura artistica din fotografie, imi doresc ca fotografia sa fie despre emotie, dragoste, cuplu si multe momente unice. Asa cum sunteti toti cupluri, sot si sotie, tata si mama si eu am familia mea.

Si eu sunt tata pentru fetita mea scumpa Maria, sunt sot pentru scumpa mea sotie Roxana. Aici doresc sa ma opresc putin pentru a va spune ceva fara de care nu pot sa trec fara s-o spun, fara ea nu as fi gasit un echilibru, este un critic foarte aprig, dar tot odata este cea care stie bine sa vada latura artistica si sa spuna cand ceva este bine sau nu, o sotie minunata si o mama de invidiat. Important ca fara ea nu ajungeam niciodata aici si ii multumesc! Familia insemna dragoste, intelegere, respect si multa daruire. Asa cum se spune in spatele unui fotograf de succes se afla o femeie de succes si ea este sotia mea!

Acum ca v-am spus cateva lucruri despre mine, va astept cu drag in studioul meu situat in Pipera sau in orice alta locatie , oricand doriti sa vorbim despre fotografia de nunta, fotografia de botez, fotografia de cuplu sau cea de studio si de ce nu cea pentru copii. Usa este este mereu larg deschisa! Realizam fotografie de nunta, logodna, botez , sedinte foto si de produs!


Cu prietenie,

Constantin Butuc

Cauti fotograf/cameraman? Noi vom imortaliza momentele tale speciale!