Despre noi

Aceasta pagina descrie echipa Constantin Butuc Studio. Acestia participa la evenimente pentru filmari pentru nunti, fotograf nunta, dar si fotograf botez. Ma simt implinit ca fotograf de nunta oferind cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii.

Despre noi fotografie nunta filmare nunta

Aceasta pagina descrie echipa Constantin Butuc Studio. Acestia participa la evenimente pentru filmari pentru nunti, fotograf nunta, dar si fotograf botez.

Ma simt implinit ca fotograf de nunta oferind cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii. Fiecare cuplu merita un fotofraf profesionist de nunta, unul cu care sa lucreze usor si sa fie distractiv.Un concept cinematografic asupra nuntii tale

Pasiunea noastra este sa prindem momentul, emotia si zambetul in ziua nuntii voastre. Atunci, ne vom apropia de voi cu discretie, pentru ca stim din experienta ca este cea mai buna cale de a filma cele mai importante momente la o nunta. Creativitatea, interesul si modestia ne caracterizeaza.NOI NU VREM SA INSELAM REALITATEA PRIN CUVINTE!Pentru portofoliul video de nunta, vizitati sectiunea filmari nunti Pentru portofoliul vizitati sectiunea fotograf nunta O fotografie din nunta voastra, spune o mie de cuvinte, un videoclip din nunta, va spune povestea ! Filmari nunti profesionale si fotografi cu o mare experienta pe segmentul nunti va stau alaturi!, cameramani specializati in domeniul nunti vor face ca nunta voastra sa arate ca un film, iar prezenta lor nu va fi simtita pe parcursul intregii nunti!

De ce ai alege ConstantinButucStudio?

Pentru ca o nunta reusita se obtine usor si necesita resurse adecvate si sprijinul unor profesionisti.

Pasiune

Fiecare dintre noi avem cate o pasiune, iar ale noastre sunt fotografia si filmul, pasiune ce s-a materializat. Fotografia de nunta si filmarea de nunti ne-a captivat cu adevarat.

Resurse umane si materiale

Nu va lasam singuri, suntem alaturi de voi pe tot parcursul nuntii, botezului sau oricarui eveminent din viata dumneavoastra. Clientii nostri beneficiaza de cele mai performante echipamente foto-video (aparate foto Canon EOS 5D Mark III, aparate Canon EOS 5D Mark II numeroase obiective Canon , Canon 6D, Elinchrom Umbrella, Monopiede foto-video, Kit Stabilizer Steadycam, Glidetrack si altele).

Profesionalism

Pentru ca nunta, botezul sau evenimentul tau sa aibe un rezultat excelent pe partea foto video trebuie sa lucrezi cu fotografi si cameramani profesionisti. Calitatea serviciilor foto video, experienta echipei, transparenta, preturi competitive, portofoliul si renumele firmei contribuie in mod direct la obtinerea de fotografii, albume foto, clipuri de nunti si filmari nunti care sa va satisfaca multumeasca pe deplin.

Preturi competitive

Preturile noastre sunt aliniate cu nivelurile existente in piata, insa serviciile pe care le oferim sunt premium. Valoarea adaugata pe care o oferim clientilor consta in serviciile noastre de calitate si amintirile pe care trecerea timpului nu le va sterge.

Siguranta si satisfactia clientului

Imaginea Ta este prezenta pe piata foto video specializata in evenimente de tip nunta, botez din anul 2005. Intreaga activitate este gandita pornind de la ascultarea dorintelor dumneavostra si propunerea de solutii creative care sa asigure maxim de satisfactie. Avem o istorie si nu intentionam sa o intrerupem.

Creativitate artistica

Ne place sa ne jucam cu idei. Ne punem imagina?ia, inspiratia la lucru folosind mijloace specifice si potentialul oamenilor talentati din echipa noastra.

Echipa

Avem o echipa dinamica, profesionista si cu experienta. Sfaturile si recomandarile primite de clienti, alaturi de explicatiile clare sunt la cel mai inalt nivel.

Te asteptam!

O fotografie din nunta voastra spune o mie de cuvinte, un videoclip din nunta va spune povestea! Avem servicii de calitate cu care ne mandrim. Te invitam sa ne contactezi telefonic sau prin e-mail pentru stabili o intalnire. 

FILMARI NUNTI - O REALIZARE CINEMATOGRAFICA | FOTOGRAF NUNTA - O ALTA VIZIUNE
Cauti fotograf/cameraman? Noi vom imortaliza momentele tale speciale!