Certificat de casatorie- Fotograf cununie civila

Casatoria civila este etapa premergatoare cununiei religioase. A devenit o practica organizarea cununiei civile intr-o alta zi decat cea a cununiei religioase. Are un caracter solemn ce se materializeaza sub forma unui inscris autentic, denumit certificat de casatorie. ...

Fotograf fotograf cununie civila nunta

Casatoria civila este etapa premergatoare cununiei religioase. A devenit o practica organizarea cununiei civile intr-o alta zi decat cea a cununiei religioase. Are un caracter solemn ce se materializeaza sub forma unui inscris autentic, denumit certificat de casatorie. Acesta atesta oficializarea relatiei voatre. Cununia cilvila trebuie organizata cu ceva timp inainte. Programarea la primarie, alegerea unui local si nu in ultimul rand alegerea fotografului sunt etapele in organizarea acesteia. Bucuria si zambetele proaspetilor casatoriti, precum si emotia parintilor si rudelor trebuiesc imortalizate.

Fotograful de cununie civila trebuie ales dupa o atenta analiza a portofoliului acestuia. Este importanta aceasta alegere, intrucat este al doilea eveniment important din viata cuplului, dupa cererea in casatorie. Acest moment unic, plin de emotii si cu o durata a ceremoniei mica trebuie imortalizat de un fotograf profesionist de cununie civila. O sedinta foto in acea zi speciala este binevenita.

Scrie un comentariu