nunti 2021, nunta 2021, nunta in pandemie

nunti 2021

Dragostea adevarata supravietuieste in pandemie!

Asadar pentru cei ce-si doresc sa-si uneasca destinele in aceasta perioada vom dezbate subiectul nunta in pandemie sau nunta 2021.

O mai buna intrebare este: Mai putem face nunti in acest an?

Nunti in 2021 se vor face cu siguranta si acestea nu trebuie sa fie plictisitoare sau compromise. Chiar daca stim ca o perioada mare de timp de acum incolo nu vom mai intalni libertatea si fastul perioadei de dinaintea pandemiei si erei COVID.  Se pot face nunti in 2021 mai intime si mai speciale. Pastrati in amintire anii 2018 si 2019, ca ani de referinta in aceasta industrie, va spun asta in calitate de fotograf nunta de peste 15 ani.. Nunta in pandemie poate oferi tot felul de momente frumoase atunci cand sunt bine planificate. Nunta in pademie a cunoscut multe schimbari in scenariul obisnuit al unei nunti. De la nunti marete cu multi invitati, la nunti intime, cu mai putine persoane si mai multe masuri de siguranta este adaptarea la conditiile actuale si trendul in organizarea unei nunti 2021.

 

Organizare nunta pandemie

Suntem constienti de situatia unica in care ne aflam, situatie adusa de pandemia COVID. Dar la fel de bine stim ca toate masurile si restrictiile aplicate in lume de catre cei abilitati au fost un mare esec in combaterea pandemiei declarate. Ne intrebam, la nivel inalt, ce se doreste de fapt? Nu se mai doreste a fi orgamizate nunti, botezuri, concerte si alte adunari care generaza fericirea umana si interactiune intre oameni? Raspunsul la aceasta intrebare poate genera discutii aprinse si nu vreau sa picam in aceasta capcana. Nu vreau sa vorbim despre pandemie pentru ca ne facem mai mult rau decat bine.

Furnizori servicii nunti 2021

Revenind la subiectul nostru, va mai expun o situatie cu care v-ati putea intalni daca decideti organizarea si realizarea unei nunti 2021. Avand in vedere perioada indelungata in care furnizorii din domeniul nuntilor au fost afectati de masurile restrictive si nevoiti sa se autosustina din economii este posibil ca unii dintre acestia sa nu mai activeze in domeniu. O parte dintre locatii, cu preponderenta cele exclusiv cu spatii inchise, se vor inchide. Componenta formatiilor de muzica este posibil sa sufere schimbari ale membrilor. Aceleasi schimbari pot fi si in echipele foto-video. Toti furnizorii de servicii conexe implicati in organizarea evenimentelor de familie au fost grav afectati masurile luate in pandemie. Va dati seama ca multi dintre cei implicati in acest segment de piata se reprofileaza si incearca sa faca bani din altceva.

Dragostea nu se anuleaza! Nici nunta 2021.

Eu, sincer, cred ca se vor organiza nunti in 2021. Petrecerile se vor tine in special in locatiile ce au spatii deschise. Sa facem o mica simulare:

Credeti ca oamenii se vor duce la plaja cu masca la gura si vor intra in mare cu masca? Sincer, imi este greu sa cred ca vor exista persoane care sa accepte aceste masuri. Autoritatile, nu este exclus, sa ne oblige sa facem asta. Insa eu cred ca odata cu apropierea verii masurile restrictive se vor diminua atat ca numar cat si ca intensitate. Parerea mea este ca se vor putea organiza nunti in aer liber cu un numar de aproximativ 100-120 invitati, iar la interior cu maxim 50 invitati. Daca marile festivaluri de pe plaja se vor tine, cu siguranta se vor putea organiza nunta 2021, atat in spatii inchise cat si deschise. Anul trecut, in 2020, s-au organizat nunti. Nunta in pandemie, cand nu aveam atat de multe informatii ca-n prezent, a fost o provocare instructiva pentru cupluri. In aceste vremuri dificile, speranta noastra este ca se vor organiza nunti in 2021,  cat si in anii ce vor urma.

Prognoza segment piata - nunti 2021, nunta 2021, nunta pandemie

Pe termen lung imi este greu de estimat ce se va intampla cu acest segment de piata, insa nu prevad un viitor roz. In industria evenimentelor de familie, in special al nuntilor, pare ca totul a ramas inghetat. Nu stiu cum se poate face o trecere catre mai bine daca economia nu este lasata sa functioneze. Acelasi viitor incert il prevad si celor ce au colaborat la ridicarea lui la un nivel de poveste. In acest moment industria nuntilor este alcatuita din multe afaceri mici care au nevoie ca evenimentele sa se organizeze si sa aibe loc.

Ce mai pot spune? Imi pare nespus de rau ca oamenii sufera enorm ca nu pot sa se intalneasca, sa se bucure, sa petreaca si sa relationeze intre ei.

Asteptam vesti bune si va tinem la curent!

nunta 2021