You are currently viewing Merita sa platesti pretul unui fotograf profesionist de nunta!

Merita sa platesti pretul unui fotograf profesionist de nunta!

Merita sa platesti pretul unui fotograf profesionist de nunta!

Fotografia de nunta reprezinta un aspect valoros al celei mai importante zi, ziua nuntii tale, aspect pe care te sfatuim sa nu-l neglijezi si in care te sfatuim sa alegi un fotograf profesionist de nunta.

Toti suntem adeptii conceptului ” Do It yourself!” si facem cat de mult putem singuri in ceea ce priveste organizarea nuntii, dar cred ca fotografia de nunta este ceva pentru care merita sa investesti. Poate aveti un prieten sau ruda care s-a oferit sa va capteze in imagini ziua cea mare, un fotograf amator, dar eu tot ce va sfatuiesc este sa investiti intr-un om cu viziune care apreciaza arta si creaza scene emotionale, un adevarat fotograf profesionist de nunta. Aveti nevoie de cineva care sa se concentreze asupra acestei sarcini, nu de cineva care sa plece pentru a participa la petrecere ca invitat sau sa bea ceva si in acest fel sa pierdeti cateva momente unice.

Fotograful de nunta este intotdeauna alaturi de miri, le asculta intotdeauna idele si le aplica. Este acolo pentru a creste imaginea cuplului si pentru a aduce plus valoare evenimentului.

Angajarea unui fotograf profesionist de nunta este una din deciziile importante in procesul planificarii si organizarii nuntii, pentru ca fotograful este un bun cunoscator al acestui tip de eveniment, nunta, avand o experienta de multe evenimente. Te poti baza pe ideile lui pentru ca nu este la prima nunta la care participa.

Pretul platit fotograf profesionist de nunta depinde de importanta fotografiilor. Daca fotografiile nu sunt o prioritate, puteti alege orice fotograf, poate lipsit de experienta, cu un pret mai mic. Inainte de a decide asupra fotografului ales ar trebui vizualizat cel putin o nunta integrala din portofoliu fiecarui fotograf cu care va intalniti.

Asigurati-va ca intelegeti riscurile!

Este greu sa compari fotografi pe baza pretului, deoarece o parte din pretul platit este reprezentat de calitatea serviciilor, de aparatura folosita, de expertiza fotografului, precum si de timpul si atentia, interesul si implicarea pe care o acesta o acorda nuntii tale.

Un fotograf profesionist de nunta ieftin nu va acorda timp si atentie pentru tine si fotografiilor tale. El iti va oferi fotografii simple sau lipsite de valoare si albume conforme cu nivelurile de jos ale pietei. Creativitatea si editarea fotografiilor nu vor fi preocuparile sale. Fotografiile tale sunt tot ce iti ramane si care iti vor aminti de acea zi speciala.

Fotografia in sine este o forma de arta care necesita pasiune, rabdare si experienta. Un fotograf talentat de nunta si cu experienta, cu siguranta, nu este ieftin. Fotografii de nunta investesc foarte mult timp si bani dezvoltand abilitatile lor. Ei investesc in afacerea lor pentru a oferi servicii de calitate, facand asta pentru ca sunt pasionati de fotografie si de fotografia de nunta in special. Sa ajungi fotograf nunta este o placere si totodata este tare distractiv dar si mult de munca!

Merita sa platesti pretul unui fotograf profesionist de nunta, nu este o chetuiala, este o investitie, investitia in amintirile nuntii tale.