You are currently viewing Machiajul pentru fotografie

Machiajul pentru fotografie

Machiaj nunta este de baza in ziua marelui eveniment, machiaj nunta este o liniste interioara pentru o mireasa daca este bine facut, machiaj nunta iti da un tonus pozitiv si te face sa fii cu un vibe pozitiv!

Este ziua doamnelor si trebuie sa le acordam cea mai mare atentie. De fapt, luna martie este dedicata de obicei femeilor iar acestea trebuie sa fie acum mai pretuite decat in restul timpului. Asa se face ca in aceasta luna au loc diferite evenimente care sa le puna in valoare.

Doamnele au o problema atunci cand vine vorba despre fotografii. Stim cu totii ca exista persoane care nu sunt foarte fotogenice si care nu ies atat de bine in fotografii. Din acest motiv femeile apeleaza de multe ori la trucuri de machiaj pentru ca fotografiile sa fie reusite.

In primul rand, trebuie sa stiti ca machiajul pentru fotografie este diferite de toate celelalte tipuri de machiaj. Machiajul pentru fotografie este mai strident decat cel normal. Cel pentru zi trebuie sa fie colorat dar si cel pentru seara. Totusi, machiajul pentru seara trebuie sa fie mai strident decat cel de zi. El nu trebuie sa fie nici prea sters, nici prea accentuat, nici excentric dar nici lipsit de culoare.

De asemenea, in momentul in care va machiati pentru fotografie trebuie sa aveti grija sa adoptati un stil care sa va puna in valoare trasaturile frumoase ale fetei si de a ascunde micile imperfectiuni. El trebuie sa fie realizat in functie de particularitatile fetei fiecarei persoane. Astfel, se accentueaza punctele vii pentru a se oferi stralucire tenului.

Fondul de ten se aplica pe intreaga suprafata a tenului intr-o nuanta spre galben, cu o puternica mai mare de acoperire. Se aplica si un strat de pudra care trebuie sa fie neaparat mata si sa se repete proportia nuantelor. Se aplica si blush-ul de ten in nuante cat mai calde, vii, corai si se aplica pe pometi si niciodata sub pometi.

Ochii trebuie sa fie si ei accentuati cu o linie naturala si precisa apeland la un creion dermatograf sau la un eyeliner. Sprancenele trebuie sa fie conturate si ele in forma lor naturala insa nu trebuie sa fie ingrosate peste masura si de a nu le innegri foarte tare.

Rujul trebuie sa fie folosit si el intr-o nuanta potrivita. Daca ochii sunt foarte accentuati, buzele trebuie sa fie mai putin accentuate iar daca ochii sunt mai putin accentuati puteti apela la un ruj mai strident. Aplica un strat de ruj mat iar in interiorul buzelor pune putin luciu de buze.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca fotografiile alb-negru contin doar culorile alb, negru si gri. Astfel, nuantele sunt transformate de gri, din acest motiv machajul trebuie sa modeleze fata si nu sa creeze o iluzie proaspata. Culorile luminoase se vor vedea usor gri in timp ce culorile foarte stridente se vor vedea mai intens, spre negru.

Blitzul va fi reflectat pe tenul acoperit de machiaj. Astfel ca fata fara fond de ten si fara pudra poate sa apara foarte deschisa la culoare in timp ce gatul poate aparea mai inchis, spre maroniu.