You are currently viewing Juraminte moderne de nunta

Juraminte moderne de nunta

Daca sunteti pe cale sa va casatoriti, atunci este bine sa stiti care sunt cele mai noi tendinte in materie de juraminte pentru nunta, pentru ca alaturi de elemente precum rochia de mireasa, invitati, meniu si fotografii de nunta, acestea sunt unele care sa va aminteasca motivele pentru care ati ales sa va uniti viata cu a partenerului.

Juramintele de nunta ofera oportunitatea perfecta de a-i spune partenerului cat de mult il iubiti si ce inseamna pentru voi. Si pentru ca modul in care vreti sa va impartasiti iubirea este unul unic, este bine ca acesta sa fie imortalizat si in fotografii unice, prin care fotograful profesionist de nunta Bucuresti, Constantin Butuc poate crea cele mai viabile momente.

Pentru a transmite aceste sentimente pentru partener, este bine sa urmati cele mai traditionale juraminte, care nu vor suna prea cliche, sau va puteti scrie propriile juraminte. Cu toate ca juramintele de nunta ar trebui sa fie din inima, si fiecare sa isi scrie propriile cuvinte, totusi, unele dintre acestea pot avea propria sursa de inspiratie.

Juraminte romantice pentru nunta

  • Promit ca iti voi oferi tot ce e mai bun din mine si nu iti voi cere nimic mai mult din ce pot da.
  • Promit sa te accept asa cum esti pentru ca m-am indragostit de tine pentru calitatile, abilitatile si perspectivele tale asupra vietii, incat te-am modelat in cea mai potrivita imagine a perfectiunii.
  • Promit sa te respect ca o persoana cu propriile interese, dorinte si nevoi si sa realizez uneori ca acestea sunt diferite, dar nu mai putin importante decat tine.
  • Promit sa fiu mereu o fereastra deschisa pentru tine, pentru a-ti permite sa vezi prin fereastra lumii mele personale cele mai intime secrete si vise ale mele.
  • Promit sa cresc impreuna cu tine, sa fiu mereu dispus/a sa accept schimbarea pe care amandoi o vom imparti in fiecare zi.
  • Promit sa te iubesc in vremuri bune si rele, cu tot ce trebuie sa dau din mine si sa simt in interior singura dragoste pe care sunt capabil/a sa o simt pentru tine, si anume, acea dragoste completa si pentru totdeauna.

Mirele sau mireasa poate rosti de asemenea si aceste juraminte: „Esti cel mai bun prieten al meu. Te iubesc cu toata inima mea si stau aici in fata tuturor peietenilor si a familiilor noastre impartasind cea mai fericita zi din viata mea. Nu vreau nimic mai mult decat sa impart cu tine viitorul meu, toate trimfurile mele si provocarile, toate bucuriile mele si necazurile. Impreuna, stiu ca pot realiza viata asa cum am visat ca o voi trai”.

Pentru ca fotograful de nunta nu trebuie sa lipseasca la acest eveniment, este ideal ca acesta sa surprinda cele mai sincere lacrimi din ochii mirilor, cele mai mici gesturi, pentru ca acestea vor fi incarcate cu cele mai mari emotii si acestea sunt cele care vor aminti de intregul eveniment o viata intreaga.

De asemenea, nu trebuie sa uitam de cea mai traditionala varianta de juraminte de nunta „esti cea mai mare dorinta a inimii mele pentru care iti voi fi credincios toata viata mea, si primit sa te iubesc mereu, fiind in cautare de a-ti satisface orice nevoie, din dorinta de a te ajuta in orice mod, de a a te asculta, incuraja, si fiind in partea ta dreapta indiferent de circumstantele cu care ne vom confrunta in anii urmatori. Promit sa te respect, sa te onorez si sa depun cele mai mari eforturi pentru armonia casniciei noastre intr-un spirit linistit si bland”.