You are currently viewing Idei pentru o nunta in aer liber

Idei pentru o nunta in aer liber

Nunta in aer liber este preferata mea, imi place acest stil de nunta ca fotograf pentru ca pot surprinde altfel fotografia emotionala. Nunta in aer liber iti ofera multa libertate in fotografiere, iubesc nunta in aer liber pentru ca este normal sa lucrezi intr-un spatiu aerisit iar nunta in aer liber iti ofera ideei multiple.

Atunci cand vorbim despre o nunta vorbim si despre posibilitatile de realizare a acesteia, incat alegerea localului este una din cele mai grele sarcini care pica pe umerii mirilor, motiv pentru care acestia trebuie sa aleaga cele mai inedite locatii pentru eveniment.

In alegerea unei locatii pentru nunta ta ai posibilitatea sa alegi intre un mediu deschis sau unul inchis, incat poti opta pentru restaurante sau pentru gradini verzi,iar daca ai ales deja locatia fii sigur ca aceasta este ferita de privirile publicului.

Locatii inedite pentru nunta

Unele din cele mai inedite locatii de nunta se aleg pe baza factorilor externi, precum temperatura de afara, amotimpul si mediul inconjurator. Este indicat sa optezi pentru o nunta la sfarsitul primaverii sau in lunile de vara, motiv pentru care poti opta pentru o nunta intr-o gradina de vara, pe o plaja, intr-un parc, la o ferma, langa o padure sau pe munte.

Sa incepem cu nunta realizata intr-o curte, o gradina de vara care este una din cele mai placute locatii, ce ofera mai mult decat familiaritate intregii locatii si intregului eveniment, incat atat invitatii cat si mirii se vor bucura de ambientul placut si de atmosfera prietenoasa. Pe langa acest aspect, o gradina de vara poate avea si un  sentimentalism aparte, pentru ca poate mirii s-au cunoscut prima data in acel loc, sau acolo si-au facut prima dedicatie de iubire.

Ce trebuie sa iei in considerare cand realizezi o nunta intr-o gradina de vara sunt urmatoarele aspecte: florile de la intrare, mesele si decorul acestora, intregul decor, scaunele si husele acestora, altarul. Pentru a obtine cele mai frumoase fotografii de nunta este bine sa iei in considerare intreg decorul, cu tot ce am enumerat mai sus, iar daca vrei un coltisor doar pentru tine si perechea ta, actunci este cazul sa decorezi un spatiu mai privat cu acele elemente care te vor face sa te simti unic.

O nunta pe plaja poate fi un vis devenit realitate, motiv pentru care cei mai romantici opteaza pentru aceasta locatie, incat reusesc sa o faca si cu un buget redus. Cu siguranta nisipul, aerul marii, apa in sine, precum si culoarea soarelui la apus sau la rasarit sunt cele mai extraordinare aspecte pe care te poti baza atunci cand iti planuiesti o nunta la malul marii. Jocul valurilor, mirosul marii, linistea cerului, pot oferi cele mai inedite cadre de fotografii, incat cel care iti va imortaliza momentul va avea sansa sa ia parte la unele din cele mai inedite emotii, motiv pentru care revederea peste ani a fotografiilor te vor face sa retraiesti cele mai placute sentimente si emotii.

Iar daca este sa vorbim despre o nunta la ferma, atunci este cazul sa spunem ca ideea in sine pare uimitoare. O nunta rustica in intimitate, frumoasa si simplu decorata poate conferi cele mai inedite cadre pentru albumul tau de fotografii. Tot ce ai nevoie pentru o nunta reusita intr-o asemenea locatie este o idee fabuloasa, cateva aspecte traditionale care sa reflecte rusticul, decorul, care este bine sa fie in nuante de maro, un altar in gradina, si un apus superb de soare.