You are currently viewing Idei despre fotografiile de exterior

Idei despre fotografiile de exterior

Arta fotografica este parte care schimba fotografia banala in conceptul ei, arta fotografica este facuta de fotografi artisti iar pentru asta ai nevoie de multa stiinta in arta fotografica!

Arta fotografica se dobandeste in timp . Prin intermediul fotografiei putem sa transmitem cat mai multe lucruri, sentimente sau chiar ganduri. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va uitati la o fotografie si sa observati la un moment dat ca simtiti ceea ce persoanele fotografiate expun? Ei bine, este absolut normal ca fotografiile sa ne transmita anumite sentimnte.

In cazul in care sunteti fotografi trebuie sa stiti ca aceatsa meserie nu implica doar o aparatura pe care trebuie sa o detineti. Sigur ca este foarte importanta si camera cu care veti suprinde momentele insa in mod cert trebuie sa dispuneti de timp, pasiune si talent. De fapt, fotografii sunt artisti, eticheta care nu se obtine tocmai usor.

In mod cert, fotografie este pasiunea de a comunica unei persoane diferite emotii vis-a-vis de un anumit subiect. In momentul in care faceti o fotografie va trebui si sa va pese intr-adevar de subiectul pe care il veti fotografia.

De fapt, echipamentul nu are nicio treaba cu arta fotografiei. o fotografie este reusita sau nu, in functie de talentul fotografului si nu in functie de aparatura. Asadar, unghiurile, luminozitatea si alti factori contribuie la o fotografiere frumoasa. O fotografie banala, facuta cu o camera de fotografiat banala poate sa transmita si sa fie minunata spre deosebire de o fotografie facuta cu un aparat de fotografiat profesional, insa facuta de un amator.

In continuare, va voi oferi cateva sfaturi referitoare la fotografiere de exterior. Iata care sunt acestea:

In primul rand trebuie sa stii ca in momentul in care faci o fotografie, iar aceasta este o imagine neclara sau miscata inseamna ca viteza de declansare este una mult prea miica. In cazul in care ai diferite subiecte fixe va trebui sa maresti pe cat posibil viteza de declansare insa nu mai mult de 1/30 in cazul in care tineti aparatul in mana. In momentul in care fotografiati diferite subiecte care se afla in miscare va trebui sa stii ca viteza trebuie sa fie cat mai mica cu putinta, insa niciodata mai mult de 1/250.

Apoi, sustinerea incorecta in mana a aparatului poate sa reprezinte o alta cauza care sa delcanseze o imagine neclara. Aparatul trebuie sa fie sustinut cu o mana, in timp ce cealalta mana va trebui sa sustina obiectivul. Apoi, mana care va tine obiectivul va trebuie sa fie sub obiectiv pentru a realiza mai usor reglarea distantei focale si a diafragmei.

De asemenea, in cazul in care nu reglati incorect distanta cu siguranta fotografia va fi una nereusita. Va trebui sa reglezi aceasta distanta foarte bine pentru ca fotografia sa fie una reusita. Fotografii purtatori de ochelari trebuie sa stie ca este necesara adaugarea unor lentile corectoare pe vizor in cazul in care performanta aparatului permite acest lucru.

Obiectivul trebuie sa fie mereu foarte curat pentru ca fotografiile sa fie fara cusur. In cazul in care boiectivul este patat de grasime, are praf sau alte lucruri in mod cert nu vei reusi sa faci cele mai frumoase si mai clari fotografii. Totusi, obiectivul nu se sterge oricum ci folosind hartie speciale sau materiale speciale, destinate curatirii obiectivelor.