You are currently viewing Fotografia de absolvire

Fotografia de absolvire

Foloseste-te de cateva idei foarte bune despre cum ai putea sa preiei cele mai frumoase poze absolvire pentru a captura cele mai emotionante momente ale zilei celei mari a absolventului tau din familie. Aceasta nu este o zi in care sa incerci tehnicile experimentale de fotografie. In schimb, mai degraba ramai la cadrele clasice si cele mai bune poze pentru cele mai bune rezultate.

Cel mai bun moment pentru a face acele poze grozave la absolvire este chiar inainte de ceremonia in cauza. In acest fel, parintii, bunicii si absolventii nu vor fi inceput sa planga, parul nu va fi nearanjat iar capa si roba vor fi inca intacte. Poti face atat portrete individuale, cat si de familie inainte sa te indrepti catre locul ceremoniei in cauza.

Inainte de a da click pe declansator, fie ca te afli in interior, fie ca te afli in exterior, asigura-te ca lumina va fi ajustata asa cum trebuie sau ca vei folosi cea mai buna lumina astfel incat capa sa nu arunce umbre ciudate pe fata absolventului in cauza. Si totusi, daca se intampla acest lucru, schimba locatia sau schimba pozitia de fotografiere.

Pune pe acel absolvent in cauza de la evenimentul de absolvire sa pozeze cu capa si cu roba imbracat din cap pana in picioare. Daca vremea este frumoasa, cauta un loc grozav in care sa faci aceste poze minunate in afara salii incare se va tine evenimentul. Poti pune subiectul pozei sa stea langa o banca, langa un copac, langa cladirea in care se tine ceremonia de absolvire sau in fata unei gradini.

In interiorul locatiei, ia-ti o expunere mai mare si fa niste poze cu bustul absolventului cap si umeri cu tot cu roba si capa din dotare. Poti alege sa faci aceste poze pe un fundal clasic alb, care sa faca in asa fel incat sa iasa in evidenta acea persoana pe care o vei poza. Poti incorpora in poza chiar si decor care sa aiba legatura cu scoala, cum ar fi diplome si premii scolare sau chiar tortul absolventilor daca exista asa ceva in scena.

Inainte de a ajunge in interioorul salii unde se va tine festivitatea de absolvire, poti face niste poze frumoase absolventilor in cauza langa terenul de sport de afara, langa bibioteca sau langa o alta zona importanta a liceului care tine de activitatea din cei patru ani de studiu acolo. Daca exista si se poate asa ceva, a poza cu mandrie in fata dulapurilor sau vestiarelor de la liceu este grozav pentru pozele de album ale proaspat absolventilor.

Poti face si cateva portrete de familie cu absolventii si cu familiile acestora chiar inainte de a va indrepta catre ceremonia in cauza. Daca nu este cine sa faca aceste poze, cum ar fi un fotograf oficial sau angajat special pentru acest eveniment, atunci te poti folosi de un tripod pentru a face aceste poze speciale cu familia si cu alti colegi de-ai tai absolventi.

Fa cel putin doua astfel de poze cum ar fi cu tatal, cu mama sau chiar cu fratele mai mic mandru de absolventul familiei. Va fi minunat pentru albumul foto de acasa.