Fotograf nunta

Pret pachete nunta

Fotograf nunta Constantin Butuc

fotograf nunta

Acolo unde este nunta imi place sa fiu si eu! Sunt fotograf nunta, din anul 2005. Sunt atras de emotie, oameni frumosi, veseli si de sentimentele lor unice. Sunt din Bucuresti, dar pot ajunge pana la capatul lumi pentru o fotografie.

Ador sa fac fotografii care spun ceva si raman ca amintiri unice. Pun multa pasiune in fotografia creata de mine. Imi place mult sa vad cum oamenii carora le sunt alaturi se bucura de amintirile la care eu lucrez cu sufletul. Ma implic cu pasiune, daruire si creativitate in fiecare poveste de dragoste pe care o fotografiez.

Eu sunt cel care da viata acestor poze nunta! Combin foarte bine stilul artistic cu cel fotojurnalistic si reusesc sa creez un stil unic in fotografia de nunta.  Asta este esenta lucrului cu mine!

Fotograf nunta, fotograf artist sau fotograf fotojurnalist

fotograf nunta

Daca pui in mana oricui o pensula culori si un sevalet nu il poti numi pictor nu? Daca pui aparatul foto, lentile si lumini in mana oricui il poti numi fotograf? Cu greu se poate numi fotograf o persoana si in special fotograf nunta. De ce oare este asa de greu sa ajungi la acest rang de fotograf nunta? Pentru ca pictorii celebri lasau imaginatia sa zburde si faceau opera de arta din creier pe care ulterior le pune-au pe panza. Asa este si in fotografia de nunta, libertatea de gandire a fotografului si antrenamentul lui catre latura fotograf nunta duc acolo unde sa vada aceasta latura artistica in fotografia de nunta. Nu toti fotografii de nunta vad o latura artistica in aceasta meserie, cum nu toti pictori au fost artisti. 

Fotograf nunta artistic

Partea artistica a unei nunti este importanta din punct de vedere fotografic. Artisticul in nunta insemna acel plus de care ai nevoie sa te diferentiezi. Multi vor spune ca nunta este numai fotoreportaj dar pot sa ii contrazic sis a spun ca nunta este un amestec intre fotografia clasica cea artistica si fotografia documentar. Fotograful de nunta trebuie sa imbine foarte bine toate aceste stiluri de fotografiere pentru un success al evenimntului vostru! Din acest motiv te indemn sa alegi un fotograf nunta antrenat pentru a vedea arta in ziua unica din viata ta. Creaza viziune, simte emotie, fa evenimntul tau plin de dragoste si eu iti voi facem povestea artistica!

Fotograf nunta -Video nunta

                  Fotografia este latura care ma reprezinta in totalitate. Sa nu uitam de importanta partii video care face ca nunta voastra sa fie povestita in fotograme care prind viata. Eu ca fotograf apreciez enorm munca celor ce realizeaza partea video nunta. Si va marturisesc ca este o munca titanica care angreneaza o gramada de echipamente pentru filmare si  creativitate in scenariu si editarea materialelor. Cu cat introducem mai multe clisee din lumea cinematografiei, nuntile vor tinde cat mai mult sa arate ca niste micute filme. Asta ne dorim. Pentru aceasta latura cinematografica, parteneri mei de o viata ImagineaNuntiiTale fac ca nunta voastra sa fie plina de emotie, scenarii deprinse din filme, calitate si de ce nu adaptibilitate si multa rabdare! Impreuna formam cea mai frumoasa echipa foto video nunta!

Viata de fotograf nunta

Viata fotografului este complexa in zilele noastre. Iata la ce ma refer cand spun complexa. Un fotograf nu mai este simplu manuitor al aparaturii din dotare. El trebuie sa-si puna creativitatea mereu in valoare. Fotograful trebuie sa fie foarte atent la cum se face cunoscut in social media, comunitate si nu numai. Deci munceste foarte mult pentru a creea o imagine pentru el cat si pentru munca lui. Baza contentului nostru este blogul, aici viitori nostrii prieteni ce cauta un fotograf bun gasesc cele mai recente fotografii de nunta realizate de fotograful mult dorit.

Dorinta fotograf nunta

Revenind la munca de fotograf si la grija ca viitori nostri prieteni sa primeasca fotografiile de nunta cat mai rapid, eu sunt preocupat ca acestea sa ajunga rapid la ei. Pentru ca acest lucru sa se materializeze eu le ofer fotografii din nunta chiar in ziua acesteia. Le incarc in aceeasi zi pe blog sau retele de socializare.
Asta pentru a fi cat mai aprope de mirii nostri si a le satisface dorinta de a avea in ziua nuntii poze nunta din ziua evenimentului lor mult dorit. Asa se face ca in ziua nuntii imi aduc laptop-ul cu mine si ma apuc de editat. Este cel mai frumos cadou pe care il poate oferi un fotograf de nunta.
Evenimentul ia sfarsit. Vine momentul sa te desparti de prietenii tai dragi cu care ai creat fotografii de nunta de neuitat si amintiri de care numai tu te-ai ocupat pe intrega zi.
Fotografiile de nunta sunt singurele amintiri care raman dupa o zi frumoasa si tumultoasa.