Filmare

Flilmul este cel ce te lasa sa creezi ce-ti imaginezi!
Noi producem filmari si clipuri ce spun o poveste!

Filmare film filmare nunta filmari nunti filmari botez filmare botez

Filmare Constantin Butuc

Filmul este o adevarata industrie, cand se face un film multi factori sunt implicati de la regie pana la costumatie si cate si mai cate.Ffilmul de calitate este cel pe pelicula, el cu greu se mai regaseste in zilele noastre, numai ca technica ne-a ajutat sa ajungem aproape de acesti parametrii. Cand vorbim despre filmarea de nunta sau botez, fie ea de produs sau corporate aici lucrurile se schimba mult in bine, pentru ca avand la baza filmarea cu aparatul de filmat si stiind cum functioneaza aceasta este putin mai smplu sa minuiesti technica moderna care se inspira foarte mult din lumea filmului.

Camere care surprind imagini deosebit de bune in lumina slaba, multe frame-uri pe secunda, elemente de stabilizare si cate si mai cate. Acestea ne dau posibilitatea sa imbinam partea de film cu partea technica din anii nostrii.  Ajutati de partea tehnica sa mareste mult calitatea materialelor video. Asa s-a ajuns ca in prezent sa facem lucruri care acum multi ani nu erau posibile. Technica evolueaza si noi impreuna cu ea. Ideiile de filmare sunt biblia noastra. Ideii multiple pe care le combinam impreuna cu arta fotografica si cu regia de montaj sunt componentele unor produse finale ce sunt un wow total. Emotie, scenarii, tehnica, lumina buna, elemente de stabilizare si apratura de ultima generatie. Tu cel ce ne privesti si ne doresti esti cel avantajat pentru ca noi lucram pentru imaginea ta!

Planuiesti o petrecere de familie sau corporate? Filmul este o relatare a ceea ce s-a intamplat cu adevarat! Noi avem o pasiune pentru filmare. Captam momente, priviri si suneteIubim sa te vedem fericit!

Daca esti interesat ne poti contacta.

Cauti fotograf/cameraman? Noi vom imortaliza momentele tale speciale!