Ne plimbam prin toata tara, de vara pâna iarna!

Este adevarat, ne plimbam cu dorinta de a face omeni fericiti! Chiar reusim de fiecare data! Noi spunem ca România este o tara superba pentru ca ne rezerva mereu cate o surpriza, iar oamenii din tarisoara noastra sunt plini de viata si de dragoste.


Diana si Cristi, un cuplu adorabil, frumosi de mama focului…… au hotarat ca viata impreuna este mult mai frumoasa, au
preucupari comune si se simt mai bine unul cu celalat sub acelasi acoperis. Dar iata ca a venit ziua in care sa se gandeasca ca ar trebui sa oficieze relatia lor si au asternut pe hartie, fiecare in parte, ideiile lor de nunta. Daca tot au pus pe hartie diferite idei, au ajuns si la cei care le pastreaza amintirile cel mai bine si uite asa ne-au sunat, ne-am vazut si ne-am placut.

Ne-am organizat frumos si in luna mai 2015, ne-am vazut la un frumos hotel din Bucuresti, la nunta lor. Persoanele dragi le-au stat aproape…sa nu uitam pe cei mai importanti oameni din ziua nuntii, nasul si nasa. Petrecerea au avut-o la Ambasador si l-au avut invitat pe Tibi Scobiola Band, oamenii au dansat si s-au distrat la o „nunta ca-n povesti”. Adevarul este ca, nu pot sa va spun ca nu ne-a parut rau ca s-a terminat asa de repede. O nunta moderna cu mare bun gust. Cu mare drag acum va lasam sa admirati cateva fotografii surprinse pe intrega zi a nuntii lor.

Intotdeuna alaturi de voi!

Constantin Butuc Studio