Oameni frumosi si bucurosi

Denise & Sergiu – Wedding Date – Oameni frumosi si faorte bucurosi!

Toti oamenii sunt frumosi, dar Denise si Sergiu, mirii ale caror fotografii vi le prezint mai jos, au ceva ce ii face diferiti in fata aparatului foto.

Astazi o sa va povestesc despre un cuplu cum rar v-am mai povestit, mai ce cuplu! Ne-am intalnit prima data la finele anului 2016, moment in care au hotarat ca noi sa fim aceia care sa le imortalizam momentele unice. De cand i-am vazut, am simtit ca sunt un cuplu deosebit. Iata ca intuitia pe care am avut-o la intalnire s-a dovedit a fi foarte adevarata, demonstrata de mirii mei din plin, atat in ziua cununiei civile cat si a nuntii.

Atat la sedinta foto prewedding, cat si la cununia civila, evenimente premergatoare nuntii, am reusit sa surprindem acel ceva care iti arata cata emotie traieste un om in momentele pregatitoare unei nunti. Ce doi formeaza cu adevarat o familie frumoasa, plina de dragoste si respect. Chiar a fost un moment, in timpul cununiei civile, cand ochii Denisei s-au umplut de lacrimi si mai avea putin pana acele mici picaturi incarcate de emotie sa se prelinga din frumosi ei ochi. Sergiu un adevarat domn o tinea foarte strans de mana, gest ce exprima starea sufleteasca si gandurile intens traite in acel scurt moment al cununie civile. Cununia civila a avut loc cu doua sptamani inainte de nunta.

In dimineata zilei de 16 Septembrie 2017, ne-am reintalnit pentru marele eveniment intr-un frumos hotel din Bucuresti si asa cum va asteptati, am inceput pregatirile cu Sergiu si o gasca mare de baieti care au facut tot show-ul, dezinvolti si fara prejudecati au scos fotografia de nunta din tiparele ei. Le-am multumim pentru asta! Denise a fost sclipitoare din toate punctele de vedere. Dar surpriza maxima a fost cand a aparut Denise si fetele din trupa (domnisoarele de onoare). Vai ce domnisoare! Ce mai nebunie! Fotografiile vor exemplifica pentru totdeauna ca aceasta nunta a intrecut cu mult din tiparul unei nunti normale. Bine asa si la mai mare!

Urmatorul pas, cununia religioasa. Emotiile mari din partea Denisei si a lui Sergiu se puteau simti in jurul lor, intr-o atmosfera solemna, asa frumoasa si incarcata de iubire. Sedinta foto din ziua nuntii a fost una scurta, dar de mare efect, am reusit sa scoatem cateva cadre deosebite pe vaporasul din parcul Herastrau. Petrecerea ce a urmat a fost foarte reusita, iar mirii s-au simtit minunat in noua lor postura de sot si sotie, dansul mirilor, imbratisari, fum greu, invartiri in brate, trairea tuturor momentelor la intensitate maxima si de aici nu am cuvinte sa va mai povestesc. Asa sa fiti toata viata, Denise si Sergiu! Va las sa urmariti si cateva fotografii de la petrecere! Formidabile!