You are currently viewing De avut in vedere inainte de nunta

De avut in vedere inainte de nunta

Fotografii de familie sunt foarte importante pentru voi!

Daca te afli in pozitia de a fi fotograf la prima ta nunta si inca esti amator in asa ceva, ai nevoie de cateva sfaturi care sa te ajute sa te descurci si sa faci fata acestei zile incarcate si plina de provocari. Chiar daca esti amator in ale fotografiei, si ale fotografiei de nunta in special, tot poti sa suprinzi niste momente frumoase si sa scoti la iveala emotii si trairi speciale din timpul evenimentului de nunta. Pana la urma, te-ai angajat la ceva cu o promisiune de a crea un album foto de nunta unic pentru cei doi miri si acum trebuie sa te tii de promisiune. Poti lua aminte la ceea ce are sa-ti spuna un fotograf mai experimentat de nunta despre acest inceput.

Lista de preferinte a mirilor

Unul dintre cele mai de ajutor sfaturi sau trucuri care iti poate fi acordat despre fotografia de nunta este de a te intalni cu mirii si de a planui din timp cam ceea ce tine de preferintele acestora in stilul de fotografiere si tipul de filmare dorit. Fiecare cuplu care se casatoreste are in minte anumite idei pe care le doreste puse in practica pentru a ramane vii mai apoi in albumul foto de nunta.

Astfel ca a crea o lista de preferinte ale mirilor poate fi foarte de ajutor in ceea ce priveste nunta intr-o familie extinsa. Nimic nu este mai rau daca vei descoperi ca din albumul foto lipseste poza cu fericitul cuplu si bunicul care a venit special de la tara pentru acest eveniment special din viata unei familii.

Coordoneaza fotografiile de familie

Cred ca momentul zilei in care se vor face fotografiile de grup la o nunta este cel mai stresant dintre toate. Invitatii se vor afla fiecare in cate un loc aparte, nu vei sti unde sunt toti membrii familiei si nu vei prinde pe toata lumea intr-o stare prea festiva in acelasi timp. Cel mai bine este ca tu, ca fotograf de nunta, sa pui mirii sa nominalizeze un membru al familiei care sa fie un coordonator al acestor lucruri.

Acea persoana va trebui sa se afle in permanenta in preajma si va mentine contactul mereu cu ceilalti membri ai familiei, ii va aduna impreuna si va face tot posibilul ca toata lumea sa fie vesela si pregatita de poza. Astfel, fericitul cuplu isi va mai lua de o grija iar toata lumea va fi multumita in cele din urma. Asa vro fi facute fotografii de familie cu cei dragi. Aceste cadre sau fotografii de familie vor fi foarte importante in timp. Fara fotografii de familie meseria de fotograf este aprope inexsistenta.

Locatia cea mai indicata

Viziteaza mai multe locatii in diferite locuri inainte ca sedinta foto de nunta sa aiba loc. Cu toate ca nu cred ca multi fotografi de nunta se gandesc la aceste lucruri, este mai bine sa stii dinainte unde ati putea merge ca sa realizati cea mai importanta parte din albumul de nunta. Este de asemenea bine daca se pot vizita mai multe locatii de nunta si face cateva teste in fiecare zona inainte de sedinta foto propriu-zisa din ziua nuntii.

Lumina trebuie sa fie buna, asadar este important si alegerea momentului zilei in care vei fotografia mirele si mireasa. De asemenea, si cateva idei despre pozitionarea si selectarea temelor si accesoriilor pentru sedinta foto sunt necesare.