You are currently viewing Cum sa te pregatesti pentru o sesiune foto reusita

Cum sa te pregatesti pentru o sesiune foto reusita

Sedinta foto nunta amintiri unice artistice!

A lucra in fiecare etapa cu fotograful profesionist angajat pentru a imortaliza momentul fericit al casatoriei iti va asigura satisfactia rezultatului obtinut. Va trebui sa iti faci timp pentru a planifica totul si pentru a clarifica absolut orice aspect legat de detalii. Pregatirile si organizarea chiar in ziua nuntii vor contribui la fotografii memorabile pe care le vei aprecia o viata intreaga.

Esti pregatit pentru sesiunea foto de nunta perfecta? Urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa planifici totul in cele mai mici detalii, simplificand atat munca fotografului si aducandu-ti multumirea rezultatelor.

Sedinta foto nunta reusita – secretele succesului

Zilele dinaintea nuntii inseamna cele mai febrile pregatiri. Aici trebuie sa bifezi pe lista si fotografia pentru nunta. Odata ce ai ales persoana care se va ocupa de acest lucru, incepe sa discuti toate aspectele legate de sedinta foto. Stabiliti impreuna tema si stilul in care vor fi facute fotografiile. Daca iti doresti ca acestea sa aiba un aspect clasic, va fi necesara o abordare diferita fata de cele facute intr-un stil modern. Daca iti doresti varietate, poti sa lasi mana libera fotografului, care iti va oferi atat fotografii de tip portret cat si instantanee care surprind momente si ipostaze emotionante din fericita zi.

Inainte si in timpul ceremoniei – iti doresti ca si pregatirile, imbracarea, machiajul sa fie imortalizat? Nimic mai simplu. Discuta acest lucru si cu fotograful pentru ca acesta sa isi poata pregati aparatura si pentru aceasta sedinta foto nunta. Urmeaza ceremonia. A captura toate detaliile poate fi o provocare pentru specialist, insa daca ii vei oferi timpul necesar pentru a-si aranja toate echipamentele si veti stabili impreuna cum se doreste fotografiata ceremonia alaturi de toti invitatii, vei avea parte exact de rezultatele pe care le doresti. Poate ca vei vrea ca totul sa se alinieze unei povesti, de la inceputuri si pana la momentul in care spuneti „Da”. Totul va trebui sa fie bine planificat, atat cu fotograful cat si cu invitatii.

Va trebui de asemenea sa intocmesti o lista legata de fotografiile invitatilor si fotografiile cu mirii. Desigur, proaspetii casatoriti sunt punctul central de atractie intr-o astfel de zi, insa trebuie stabilit si un raport intre fotografiile de grup, cele individuale si cele facute de invitati cu fericitul cuplu.

Atentia la detalii. In functie de cadrul nuntii, de locatie si de cum se vor desfasura evenimentele din acea zi, poti sa incluzi detalii unice de imortalizat. O sesiune foto de tip reportaj pentru evenimentul casatoriei ilustreaza un peisaj complet, iar un fotograf profesionist va sti cum sa faca acest lucru sa se intample.

Este vorba aici de aranjamentele florale, de pantofii miresei, de copiii invitatilor care se joaca, de o fotografie a tortului de nunta, de detalii arhitecturale deosebite, orice ar transforma si ar include in seria evenimentelor o poveste unica. Nu este vorba doar de personaje si de invitati, este vorba si de cadrul general care se potriveste cu nota fericita a zilei.

Va trebui sa lucrezi impreuna cu fotograful, ca o echipa. Nu trebuie sa presupui ca acesta stie exact ceea ce iti doresti – fara comunicare acest lucru nu se poate intampla. Cu cat discuti mai mult despre detalii si despre ceea ce iti doresti, cu atat rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Avand toate aceste lucruri stabilite, fotograful profesionist va fi ulterior o prezenta „in spatele scenei” care te va lasa sa te bucuri de fericita zi si care va imortaliza orice moment pentru a pastra o amintire vie legata de acest eveniment atat de special.