You are currently viewing Cum sa faci publicitate pentru fotograful tau de nunta

Cum sa faci publicitate pentru fotograful tau de nunta

Fotograf pret

Fotograf pret este un criteriu dupa care oamni stabilesc calitatea unui fotograf, dar nu intodeauna este adevarat.

A desfasura propria afacere ca si fotograf de nunta poate fi destul de dificil. Una din cele mai grele sarcini este sa faci pubicitate pentru propriile servicii pentru a obtine clienti. Deoarece cele mai multe companii de fotografiere de nunta sunt studiouri detinute de persoane specializate in acest domeniu, bugetul lor de marketing va fi destul de mare, precum si numarul de strategii si metode de publicitate.

Bani si strategii de publicitate

A petrece o multime de timp si de bani pentru cele mai bune metode de marketing care vor produce rezultate este considerata o pierdere de timp si implicit iti vor reduce profiturile. Existe sute de metode de a-ti promova afacerea si pentru a-ti face publicitate pentru a realiza fotografii de nunta.

Una din cele mai bune solutii este sa devii prieten cu furnizorii locali de servicii pentru nunta. Fie ca este vorba despre florarie, despre magazinele cu rochii de mireasa, despre designeri, frizeri sau hoteluri si cameramani, asigura-te ca te faci cunoscut si iti prezinti propria modalitate de atragere a clientilor.

Lucreaza si bucura-te de prieteniile cu furnizorii locali pentur a va promova afacerea in mod reciproc. De exemplu, daca o cofetarie va permite sa postati un pliant in fereastra locatiei sale, poate va sugera ca magazinul poate fi o buna cale pentru ca viitorii clienti sa va gaseasca mai bine. De asemenea, adauga unele linkuri catre vanzatorii de servicii de nunta si implicit ale diversilor colegi de munca, pentru ca si eu vor face la fel.

Si cu siguranta cea mai buna strategie este sa va promovati afacerea cand va aflati la o nunta. Constantin Butuc poate fi cel mai recunoscut fotograf de nunta si nu este cazul sa uitam de Alin si Ioana, sau de Cristi si Iuliana care pot oferi informatii foarte bune despre acest profesionist. Cu siguranta mirii sunt cei care pot sa promoveze afacerea mai departe in situatia in care au fost multumiti pana la maxim de serviciile oferite in timpul evenimentului si dupa.

Ce stie un fotograf de nunta?

Un fotograf de nunta este cel care stie totul despre organizarea elementelor unei fotografii, despre palnul de aparitie, despre ceea ce isi doresc mirii sa evidentieze in fotografii. Fotograful de nunta este oglinda mirilor, este cel care ii face sa fie cei care expun in imagini ceea ce simt si implicit el este cel care le atrage atentia asupra celor mai mici elemente de decor. Promptitudinea, rabdarea si implicarea fotografului de nunta ajuta si mirii sa se destinda, sa se simta impliniti si sa refea fericirea pe care o simt cu orice emotie, in suflet si pe chip.

Fostul eveniment la care ai participat poate a fost unul reusit incat daca ai luat cel mai bun fotograf de nunta, te-ai asigurat ca are un portofoliu de clienti numerosi multumiti de serviciile prestate si in special multumiti de tarifele pe care le practica. Nu mai este nevoie sa mentionam ca unii din cei mai scumpi fotografi de nunta spun sume de mii de euro, pentru o calitate asemanatoare a serviciilor.

Asa cum am spus fotograf pret nu este cel mai bun criteriu de a stabili calitatea, fotograf pret isi stabileste pretul dupa cum se apreciaza el pe el insusi.