You are currently viewing Cum alegem fotograful potrivit

Cum alegem fotograful potrivit

Nunta este momentul cel mai important din viata fiecarei persoane iar poze evenimente este acel cuvant care il auzi in gura tuturor invitatilor. Cu totii asteptam cu nerabdare acest moment pentru ca este ziua care ne face sa fim impliniti si fericiti pentru ca avem persoana potrivita alaturi de noi. In mod cert, ziua nuntii se vrea a fi cea mai frumoasa zi din viata mirilor, a tinerilor care aleg sa porneasca impreuna pe un drum. Cand organizeaza nunta mirii investesc vise, timp, energie si mai ales bani pentru ca totul sa fie perfect. Isi doresc ca rochia de mireasa sa fie superba, deosebita, costumul sa fie impecabil, cununia religioasa sa fie solemna, sala minunata, tortul minunat si orchestra nemaipomenita si totul monitorizam prin cohiul fotografului care face super poze evenimente.

Un lucru care este pur si simplu esential este martorul fericirii. Cand vorbim despre martorul fericirii nu ne referim la cel de la starea civila sau de la cel de la bisercia ci ne referim la fotograf. Fotograful este cel care imortalizeaza toate momentele importante, care ne este aproape si priveste toate momentele frumoase de la inceputul vietii in doi.

In momentul in care ne alegem un fotograf, ne alegem un martor cheie al nuntii care stie sa suprinda cele mai frumoase momente, punand in valoare tot ceea ce este mai frumos la cele doua personaje principale.

Un fotograf este artistul care stie sa sublinieze toate momentele frumoase si care stie sa scoata in evidenta momentele cheie ale petrecerii. Iata ce ar trebui sa stii despre fotograf inainte sa il alegi;

In primul rand, pentru ca totul sa fie bine fotograful trebuie sa fie profesionist, aceasta sa fie meseria lui si sa faca acest lucru atat in cursul saptamanii cat si in weekend. Un profesionist trebuie sa aiba experienta si sa isi canalizeze toata energia profesionala in a-si perfectiona activitatea.

Recunoasterea profesionala nu trebuie sa fie neaparat diplomele sau atestatele ci trebuie sa fie imaginile tiparite si expozitiile personale.

Un alt lucru extrem de important este aparatura pe care o foloseste fotograful. Pare a fi un lucru destul de neinteresant mai ales ca foarte multi dintre noi nu stim foarte bine care sunt cele mai bun unelte pentru fotografie. Ei bine, in orice caz un aparat profesionist va lucra fie cu un aparat Nikon sau Canon insa trebuie sa mai aiba si o trusa care sa cuprinda o gama intreaga de obiective, incepand cu supergrandulare de 14 mmsi terminand cu alte teleobiective de 300 mm, care permit realizarea unor instantanee de la departare pentru a pastra naturaletea momentului.

Daca ne intrebam cate fotografii ar trebui sa faca un fotograf profesionist, numarul trebuie sa fie foarte consistent, astfel incat acesta sa ofere mirilor in jur de 1000-1500 de imaini finale.

Un fotograf poate sa lucreze si cu asistenta de imagine pentru ca acest lucru permite realizarea unor imagini deosebite, prin tehnici de iluminare si aparatura suplimentara.

Fotografiile trebuie sa fie cadre aranjate sau o combinatie de aranjat si fotojurnalism in care fotograful este un amartor al evenimentului, neintervenind in derularea lui.

Asadar, fotograful este persoana foarte importanta care nu va lipsi de la nunta ta si din acest motiv trebuie sa faci astfel incat sa alegi cea mai potrivita persoana.