You are currently viewing Cadouri de nunta pentru miri

Cadouri de nunta pentru miri

Cadouri de nunta sunt asteptate maxim in ziua nunti de catre miri! Pentru noi fotografii cadouri de nunta sunt surprinderea de emotie in momentul primirii.

Atunci cand ne gandim la nunta ne gandim si la rude, la prieteni sau colegi care urmeaza sa se casatoreasca incat nu se poate sa nu ne gandim si la cadoul pe care il vom oferi in dar, pe langa resursa financiara. Stim cu totii ca un inceput de drum este anevoios si poate fi de cele mai multe ori greu decat placut, incat este ideal sa imbinam sentimentalul cu utilitatea si cu unicitatea pentru crearea unui cadou de nunta unic.

Cu toate ca unele cadouri privesc doar o parte individuala, este esential sa ne gandim la un cadou pe care sa il selectionam pe baza mai multor principii, incat acesta sa poata fi utilizat de ambii parteneri ai cuplului.

Cadouri inedite de nunta pentru miri

Si pentru ca ne gandim la sora sau la fratele nostru ne gandim la cel mai frumos si util cadou de nunta pentru acesta, incat de cele mai multe ori ramanem in pana de idei si nu stim ce sa alegem. Initial ma gandesc sa le ofer o sedinta foto inainte de eveniment pentru ca stim cu totii cat stres se aduna in preajma marelui eveniment si doar cateva momente de relaxare le va da viitorilor miri linistea si energia de care au nevoie. Din acest motiv as apela la ConstantinButucStudio, pentru ca aici gasesc cel mai bun fotograf, care detine cele mai bune echipamente si pentru ca profesionalismul este la cele mai inalte grade.

Si pentru ca ne gandim la o alta modalitate ca viitorii miri sa se relaxeze ne gandim si la o excursie plina de aventuri, pentru care se merita sa cheltuim ceva bani, incat totul se poate intampla. Fie ca planuiesti sa le oferi in dar aceasta excursie inainte de nunta fie dupa nunta, gandeste-te ca intotdeauna zilele lor vor fi minunate si vor scoate spiritul aventurier pentru si mai multa distractie si aventura.

Poate ca si-au gasit sau nu o locuinta, incat nu trebuie sa eviti ideea de a la cumpara o piesa de mobilier in semn de cadou de nunta. O viata impreuna nu este chiar atat de simpla pe cat ne putem imagina si la inceput de drum fiecare cuplu are nevoie de la lenjerii de pat si pana la piese de mobilier care sa le faciliteze traiul. Fie ca este vorba de un scaun de culoare portocalie, fie ca este vorba de un tablou sau de o masuta de cafea, acest cadou este binevenit oricand.

Si pentru ca esti convins ca dupa nunta mirii vor pleca in luna de miere, atunci nu exita sa le faci cadou un set de bagaje de mana sau de trollere. Aceste articole au o mare utilitate si vei sti cu siguranta ca sunt mai mult decat practice in orice moment. Cu toate ca vei da un ban in plus pentru o calitate mai buna vei sti cu siguranta ca timpul nu isi va pune amprenta asupra calitatii acestora.

Iar daca este sa vorbim de timp, atunci este cazul ca mirii sa aiba propriile lor ceasuri de mana, care sa ii aduca mai aproape cu fiecare minut. Fie ca optezi pentru un ceas din piele sau din silicon, fii sigura ca aceste ceasuri vor da un aspect personal fiecaruia. Eventual poti intreba de fratele sau de sora care este modelul potrivit pentru fiecare.