Fotojurnalistic sau Artistic

Cauta si alege stilul care ti se potriveste! Fotojurnalistic sau artistic?

Nunta este o zi unica cu o importanta deosebita pentru fiecare dintre noi. Stim ca vrei sa te asiguri ca toate momentele din acea zi sunt captate la fel de bine. Sunt mai multe stiluri diferite pe care le putem aborda in timpul nuntii tale.

Pentru a va ajuta in alegerea fotografiilor si filmarii nuntii pe care le doriti si care sa corespunda personalitatii voastre am creat pachete de nunta in stil fotojurnalistic  „Fotojurnalistic” si pachete de nunta in stil artistic „Fine art wedding photography”.

Nunta fotojurnalista este acel stil care permite fotografului sa capteze natural o poveste in timp ce aceasta se desfasoara. In acest stil specific implicarea fotografului este minimala.  Fotojurnalismul relateaza un eveniment prin intermediul imaginilor, prin captarea autenticitatii si emotiilor momentului. Nimeni nu iti spune ce sa faci. Nu este nevoie sa faceti o anumita poza sau sa va aranjati corespunzator. Totul este captat in momentul in care se produce, lucrurile sunt lasate se se intample in mod natural, rezultatul fiind poze personalizate care poate nu sunt impecabile dar sunt perfecte pentru a capta emotia si atmosfera evenimentului. O poveste fotojurnalistica va atrage curiozitatea prin legatura cu locul si continutul emotional reprezentat in fotografie.

Nunta in stil artistic este foarte diferita de de cea fotojurnalistica. Aceasta se adreseaza cuplurilor care sunt atrase de latura culturala, artistica si care se asigura din ce in ce mai mult ca momentele din nunta lor sunt opere de arta in sine. Acest stil implica fotograful folosind unghiuri artistice, iluminat creativ, compozitii unice si tehnici avansate de post productie pentru a crea o imagine care sa corespunda viziunii. Arta fotografului incepe cu viziunea. El decide cum va arata imaginea finala. In post productie imaginile sunt transformate in fotografii, folosind filtre, texturi si masti. Toate aceastea sunt ingredientele unor  fotografii de nunta placute din punct de vedere estetic. Fotografia de nunta in stil artistic are o prespectiva unica, implica emotie si prin urmare fiecare fotografie este diferita. Fotografii de nunta cu stil artistic sunt meticulosi in ceea ce priveste cercetarea locatiilor si anticiparea momentelor astfel incat sa poata folosi tehnici si echipamente care pot da valoare unei imagini asftel incat sa poata devenii o fotografie artistica. Fotograful care aplica acest stil imbina stilul fotojurnalistic, traditional si artistic pe parcursul evenimentului tau astfel incat sa ai ilustrate toate momentele nuntii tale.

Alege Pachet