Fotograf Nunta | Fotograf Nunta Bucuresti

Fotograf Nunta | Fotograf Nunta Bucuresti

Fotografia este pasiunea de a comunica altei persoane emotiile generate de un “moment magic”.
Fotografia de nunta este una din cele mai de pret amintiri si se spune ca ”face cat o mie de cuvinte”, iar acestea sunt premisele esentiale in alegerea fotografului nostru la nunta dumneavoastra . Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului.Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia, si detaliile de ziua ta speciala. Un fotograf de nunta mediu, va face fotografii de ziua ta, dar un fotograf de nunta bun va fi capabil sa capteze fiecare moment special, pe care il vei retrai ori de cate ori vei viziona fotografiile realizate. Fotografia de nunta este o arta, care se perfectioneaza cu timpul, acumuland experienta si cunostinte, pe care fotograful echipei noaste le-a dobandit. Facem fotografia de nunta cu multa pasiune, imaginatie, creativitate, iar seriozitatea si profesionalismul caracterizeaza echipa noastra. Portofoliul nostru este cartea noastra de vizita. Nu uitati, nunta este unica, iar fotograful de nunta trebuie sa surprinda emotia nuntii!

Suntem o echipa formata din artisti in domeniul artei vizuale, arta ce produce valori estetice. Artele vizuale includ artele frumoase, iar fotografia este ramura a acesteia. Partea artistica a fotografiei implica o multitudine de cunostiinte, priceperi si mijloace de exprimare cu caracter specific care oglindesc realitatea prin imagini expresive.

O fotografie bine realizata este graitoare datorita asemanarii ei izbitoare cu realitatea infatisata. Fotografiile pot fi alb-negru sau color si oscileaza adesea intre document si arta. Fotografia este un suvenir al unor evenimente care au avut loc si care pot fi impatite cu alte persoane sau chiar generatii.

Fotograful de nunta al echipei noastra patrunde in inima evenimentelor, suprinzand instantanee, fiecare continand ceva din sufletul vostru si purtand amprenta gustului lui estetic. Fotograful echipei te vor pune intotdeuna in valoare atat la evenimente de firma cat si laevenimente de familie, pentru ca subiectul in fotografie este important, in timp ce lumina este decisiva.

Top